Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een 4k beveiligingscamera set voor super scherp beeld

Een 4k beveiligingscamera set voor super scherp beeld

Wil je een 4k beveiligingscamera set kopen? Lees dan snel verder, want in dit blogartikel vertellen we alles over deze camera's. We bespreken de voordelen van 4k beeldkwaliteit en geven je tips voor het kopen van een goede beveiligingscamera set.

 

Betere kwaliteit met een 4k beveiligingscamera set

4k beeldkwaliteit biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele HD-beelden. 4k geeft je niet alleen een scherper beeld, maar ook meer details. Dit is ideaal voor het bewaken van gebouwen of ruimtes. 4k beveiligingscamera's zijn dus een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare beveiligingsoplossing.

 

Dahua Xvr Bewakingscamera Set Met Wel 8Mp Resolutie (4K) En Ingebouwde Microfoon

Dahua Xvr Bewakingscamera Set Met Wel 8Mp Resolutie (4K) En Ingebouwde Microfoon

Specificaties

  • Dahua 4in1 (HDCVI / HDTVI / AHD / 960H) dome bewakingscamera
  • Set inclusief camera (1 tot 4), recorder (voor 4 camera's) en Baluns
  • Keuze uit 1 tot 4 camera's met 8MP
  • Nachtzicht van 30 meter
  • Weerbestendig (geschikt voor buiten)
  • Smartphone weergave

 

Waar ga je de 4k beveiligingscamera set voor gebruiken?

Als je een 4k beveiligingscamera set wilt kopen, is het belangrijk om goed na te denken over wat je precies nodig hebt. Er zijn veel verschillende 4k beveiligingscamera's op de markt, dus het is belangrijk om een keuze te maken die bij jouw situatie past. Wees je ervan bewust dat 4k beveiligingscamera's over het algemeen duurder zijn dan HD-camera's. Dit komt omdat 4k beelden veel meer ruimte in beslag nemen dan HD-beelden. Als je 4k beveiligingscamera's wilt gebruiken, heb je dus ook een 4k monitor of tv nodig om de beelden te kunnen bekijken.

 

Hoe werkt een 4k recorder?

Als je 4k beveiligingscamera's wilt gebruiken, heb je ook een 4k recorder nodig. Een 4k recorder maakt het mogelijk om de 4k beelden op te slaan die door de beveiligingscamera's worden gemaakt. 4k recorders zijn over het algemeen duurder dan HD-recorders, maar ze bieden wel een aantal voordelen. 4k recorders maken het mogelijk om 4k beelden met hoge resolutie op te slaan, waardoor je later de beelden beter kunt bekijken. 4k recorders hebben ook een ingebouwde harde schijf, waardoor je geen externe harde schijf nodig hebt om de 4k beelden op te slaan. 4k recorders zijn dus een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare 4k beveiligingsoplossing.

 

Tips voor het kiezen van de beste 4k beveiligingscamera set

Als je 4k beveiligingscamera's wilt kopen, is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden. Hieronder vind je enkele tips voor het kiezen van de beste 4k beveiligingscamera set:

- Let bij het kiezen van 4k beveiligingscamera's altijd op de resolutie. 4k beelden moeten een resolutie van minimaal 4096x23040 pixels hebben. Als je 4k beveiligingscamera's met een lagere resolutie kiest, zullen de beelden niet scherp genoeg zijn.

- 4k beveiligingscamera's worden over het algemeen aangedreven door een stroomadapter. Zorg ervoor dat de 4k beveiligingscamera set die je kiest een stroomadapter heeft die compatibel is met jouw stopcontact.

- 4k beveiligingscamera's worden vaak geleverd met een microSD-kaart. Zorg ervoor dat de 4k beveiligingscamera set die je kiest een microSD-kaart heeft met voldoende opslagruimte. 4k beelden nemen namelijk veel ruimte in beslag, dus je zult waarschijnlijk een microSD-kaart met een hoge capaciteit nodig hebben.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Wat is een PIR detector?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden