Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een 4k dome camera

Een 4k dome camera

Wilt u 4k beeldkwaliteit opnemen met een dome beveiligingscamera? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen u alles over 4k dome camera's en hoe deze kunnen helpen bij de beveiliging van uw pand. Ook leggen we in dit blogbericht beschikbare functies van 4k dome camera's bloot. Laat u overtuigen door onze 4k beeldkwaliteit!

 

Waarom een 4k dome camera?

4k beeldkwaliteit is een vorm van digitale beeldverwerking die qua resolutie en kwaliteit vergelijkbaar is met analoge 4k-tv's. 4k dome camera's zijn dus in staat om 4k-beelden op te nemen, wat betekent dat u 4x zo veel beeldinformatie krijgt dan wanneer u een normale HD-camera zou gebruiken. Dit heeft als voordeel dat 4k beelden veel gedetailleerder zijn, waardoor u beter in staat bent om kleine details te herkennen. 4k dome camera's zijn daarom ideaal voor toepassingen waarbij grote afstanden moeten worden overbrugd, zoals bijvoorbeeld beveiligingscamera's. 4k beeldkwaliteit is ook handig als u achteraf wilt inzoomen op een bepaald detail zonder dat de beeldkwaliteit daarbij achteruit gaat.

 

Meerdere mogelijkheden met een 4k dome camera

4k dome camera's zijn niet alleen goed voor de beveiliging van uw pand, maar bieden ook tal van andere mogelijkheden. 4k beelden kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor toezicht, achtervolging en het vastleggen van verkeersdynamiek. 4k dome camera's zijn dus veelzijdig inzetbaar en kunnen u in veel verschillende situaties van dienst zijn.

 

Dahua Ultra hd 4k elite dome 12mp ip beveiligingscamera

Dahua Ultra hd 4k elite dome 12mp ip beveiligingscamera

Specificaties

Elite ultra HD superscherpe 4K dome ip beveiligingscamera met PoE en 4.1-16.4mm verstelbaar motor lens. Uitgevoerd met Starvis technologie, sd kaart opname, IP67, 50 meter nachtzicht en vandaalbestendig(IK10)!

 

 

Hoe kan ik de 4k dome camera beelden opnemen en opslaan?

Om 4k beelden op te nemen en op te slaan, hebt u een 4k-videorecorder nodig. Een 4k-videorecorder is een apparaat waarmee 4k beelden kunnen worden vastgelegd en opgeslagen. 4k-videorecorders zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, dus er is altijd een 4k-videorecorder die aan uw wensen voldoet. 4k dome camera's kunnen ook worden aangesloten op een 4k-tv, zodat u 4k beelden kunt bekijken op een groot scherm.

 

Kan ik live meekijken met een 4k dome camera?

Ja, 4k dome camera's bieden de mogelijkheid om live mee te kijken. Dit betekent dat u 4k beelden kunt bekijken terwijl deze worden opgenomen. Live 4k beelden kunnen worden bekeken op een 4k-tv of een 4k-videorecorder.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden