Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een 8mp IP camera

Een 8mp IP camera

Een 8mp IP camera is een camera die beelden opneemt in 8 megapixel resolutie. Dit betekent dat deze camera scherpe en gedetailleerde beelden kan weergeven. Deze camera's zijn ideaal voor toepassingen waarbij hoge kwaliteit beelden vereist zijn, zoals bijvoorbeeld beveiligingsopnames.

 

8mp IP camera in het kort

8mp IP camera's zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals mini dome camera's of bullet camera's. Het laatste type is vaak gebruikt voor buitengebruik omdat deze robuust en weerbestendig is. Daarnaast zijn er 8mp IP camera's beschikbaar die op afstand bestuurd kunnen worden. Het laatste is ideaal voor toepassingen waarbij de camera niet direct toegankelijk is, zoals in een beveiligingssysteem. 8mp IP camera's bieden een hoge kwaliteit beeld en zijn daarom geschikt voor verschillende toepassingen.

 

Wat is een IP camera?

Een IP camera is een camera die verbonden is met het internet. Door middel van een app of software kan deze camera bediend worden, waardoor live beelden of opnames gemaakt kunnen worden.

 

Wat is 8 megapixel resolutie?

8 megapixel resolutie is 8 keer de resolutie van een standaard 720p HD camera. Dit betekent dat 8mp IP camera's scherpe en gedetailleerde beelden kunnen weergeven.

 

Wat zijn megapixels nou eigenlijk?

Een megapixel is een miljoen pixels. 8mp IP camera's opnemen beelden met een resolutie van 8 miljoen pixels. Dit betekent dat deze camera's scherpe en gedetailleerde beelden kunnen weergeven.

 

Kun je een 8mp IP camera verbinden met een app?

Ja, 8mp IP camera's kunnen verbonden worden met een app of software. Hierdoor is het mogelijk om live beelden of opnames te bekijken vanaf iedere locatie waar je maar wilt.

 

Safire 8Mp Ip Dome Camera Met Varifocale Lens Met Smart Functies Functies

Safire 8Mp Ip Dome Camera Met Varifocale Lens Met Smart Functies Functies

Specificaties

  • IP netwerk turret camera
  • 8MP 4K resolutie
  • 2.8 - 12mm gemotoriseerde varifocale lens (circa 120° - 30° kijkhoek)
  • Max 40m infrarood nachtzicht
  • IP67, IK10, PoE

 

Is het mogelijk om een 8mp IP camera aan te sluiten op een recorder?

Ja, 8mp IP camera's kunnen aangesloten worden op iedere recorder die geschikt is voor HD beelden. Dit betekent dat deze camera's ook gebruikt kunnen worden in een beveiligingssysteem. Het is ook mogelijk om meerdere IP camera's aan te sluiten op een recorder, let wel op dat je een recorder koopt waar je al jouw camera's op kunt aansluiten.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden