Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Een alarmsysteem met bedrading gebruiken

Een alarmsysteem met bedrading gebruiken

Een alarmsysteem bedraad is een alarmsysteem waarbij de componenten van het alarmsysteem aan elkaar zijn verbonden door middel van bedrading. Dit type alarmsysteem wordt veelal gebruikt in woningen en bedrijven. In dit artikel lees je alles over alarmsystemen met bedrading!

 

Wat is beter? Een bedraad alarmsysteem of een draadloos alarmsysteem?

Als je kiest voor een alarmsysteem bedraad, dan heb je de keuze uit verschillende soorten bedrading. Je kunt kiezen voor koperdraad, aluminium draad of flexibele bekabeling. Een alarmsysteem bedraad is doorgaans wat goedkoper dan een alarmsysteem draadloos. Daarnaast is een alarmsysteem bedraad betrouwbaarder, omdat er geen signaalverlies optreedt zoals bij een alarmsysteem draadloos.

Nadeel van een alarmsysteem bedraad is dat het installatieproces wat lastiger is dan bij een alarmsysteem draadloos. Je moet namelijk alle componenten aan elkaar kunnen verbinden door middel van bedrading. Bovendien is een alarmsysteem draadloos niet geschikt voor gebruik in grote ruimtes, omdat het signaalverlies dan te groot is.

 

Een alarmsysteem bedraad gebruiken voor grote panden

Als je een draadloos alarmsysteem gebruikt in een grote ruimte heb je meer kans op signaalverlies. Als je een alarmsysteem bedraad wilt gebruiken in een groot pand, dan kun je het beste kiezen voor aluminium draad. Dit draad is sterk en kan goed tegen weersinvloeden. Koperdraad is niet zo sterk en kan daardoor gemakkelijk beschadigd raken. Flexibele bekabeling is geschikt voor kleinere ruimtes, omdat het niet zo snel beschadigd raakt.

 

Een alarmsysteem bedraad kiezen

Als je een alarmsysteem bedraad wilt gebruiken, dan is het belangrijk om goed te kijken naar de situatie in je woning of bedrijf. Kies je voor een alarmsysteem met koperdraad, aluminium draad of flexibele bekabeling? Bekijk ook goed of je alle componenten aan elkaar kunt verbinden door middel van bedrading. Een alarmsysteem bedraad is betrouwbaarder dan een alarmsysteem draadloos, maar het installatieproces is lastiger. Als je een alarmsysteem bedraad in grote ruimtes wilt gebruiken, dan is aluminium draad de beste keuze. Koperdraad is niet zo sterk en kan gemakkelijk beschadigd raken.

 

Bij Security Thuis hebben we draadloze alarmsystemen, deze zijn zo gemaakt dat het signaal sterk genoeg blijft en dat je verschillende componenten kan plaatsen op een plek naar keuze, iets wat met bedrading niet kan.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarom het goed is om een beveiligingscamera te vergelijken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden