Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een analoge beveiligingscamera kopen

Een analoge beveiligingscamera kopen

Wil je een beveiligingscamera kopen? Dan is het belangrijk om goed te letten op de verschillende soorten camera's. Er zijn namelijk twee typen beveiligingscamera's: analoge en digitale. Bij de keuze voor een beveiligingscamera is het dus belangrijk om te weten wat voor type je wilt hebben. In dit blogartikel bespreken we de voordelen van analoge beveiligingscamera's ten opzichte van digitale camera's.

 

Waarom kiezen voor een analoge beveiligingscamera?

Analoge beveiligingscamera's zijn over het algemeen goedkoper dan digitale camera's. Dit komt omdat analoge camera's een simpeler technologie gebruiken. Bovendien zijn analoge camera's makkelijker te installeren dan digitale camera's. Ook hebben analoge camera's een beter beeldkwaliteit, omdat ze geen tijd nodig hebben om het beeld te verwerken. Tot slot zijn analoge camera's minder gevoelig voor storingen.

 

Kun je analoge beveiligingscamera beelden opslaan op een recorder?

Ja, dat kan. Er zijn twee soorten recorders die je kunt gebruiken: een DVR (Digital Video Recorder) of een NVR (Network Video Recorder). Een DVR is een analoge recorder die het beeld van de camera's opslaat op een harde schijf. Een NVR is een digitale recorder die het beeld van de camera's opslaat in een netwerk. Beide recorders werken met analoge beveiligingscamera's.

 

Zijn analoge beveiligingscamera's goed beschermd tegen hacken?

Ja, dat zijn ze. Analoge beveiligingscamera's communiceren via een analoog signaal. Dit signal is moeilijk te hacken omdat het niet draadloos is. Bovendien is het signal van een analoge beveiligingscamera vaak versleuteld. Dit maakt het nog moeilijker voor hackers om toegang te krijgen tot de beelden van de camera. Tot slot zijn analoge beveiligingscamera's over het algemeen minder gevoelig voor malware dan digitale camera's.

 

Kun je analoge beveiligingscamera beelden bekijken via app op telefoon of tablet?

Ja, dat kan. Er zijn speciale apps die je kunt gebruiken om het beeld van analoge beveiligingscamera's te bekijken op een telefoon of tablet. Deze apps werken in combinatie met een recorder of NVR. Door de app te gebruiken, kun je op afstand het beeld van de beveiligingscamera's bekijken. Bovendien kun je met de app ook de instellingen van de camera's aanpassen.

 

Kortom, als je op zoek bent naar een goedkope en betrouwbare beveiligingscamera, is een analoge camera een zeer goede keuze.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden