Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een beveiligingscamera ophangen, hoe doe je dat

Een beveiligingscamera ophangen, hoe doe je dat?

Beveiligingscamera's worden steeds populairder. Veel mensen vinden het een prettige gedachte om hun woning of bedrijf beveiligd te hebben met een camera. Maar hoe bevestig je een beveiligingscamera op de juiste manier? In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet!

 

Waar moet je op letten als je een beveiligingscamera gaat ophangen?

Hieronder een aantal punten waar je op wilt letten:

- Bepaal eerst waar je de beveiligingscamera wilt gaan plaatsen. Denk hierbij aan mogelijke plekken waar criminelen zich kunnen verbergen of de beveiligingscamera kan worden vernield.

- Zorg ervoor dat de beveiligingscamera goed zicht heeft op de plek waar je hem wilt plaatsen.

- Kijk of er voldoende licht is om de beveiligingscamera goed te kunnen functioneren.

- Hang de beveiligingscamera op een hoogte waar criminelen niet gemakkelijk bij kunnen.

- Kies een beveiligingscamera die geschikt is voor buitengebruik.

 

Wat heb je nodig om een beveiligingscamera op te hangen?

In principe heb je alleen een beveiligingscamera, bevestigingsmateriaal en een schroevendraaier nodig om een beveiligingscamera op te hangen. Maar er zijn ook Beveiliginscamera's die worden geleverd met bevestigingsmateriaal.

 

Hoe bevestig je een beveiligingscamera?

De bevestiging van een beveiligingscamera verschilt per camera. Sommige Beveiliginscamera's worden gemonteerd aan de muur of het plafond, terwijl andere Beveiliginscamera's worden bevestigd aan een statief. Bekijk de handleiding van je beveiligingscamera om te zien hoe je de camera moet bevestigen.

Waar moet je op letten als je een beveiligingscamera buiten gaat ophangen?

Buiten beveiligingscamera's moeten beter bestand zijn tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en wind. Daarnaast moet de beveiligingscamera ook beter functioneren in het donker. Kijk daarom goed naar de specificaties van de beveiligingscamera voordat je hem gaat kopen.

Een beveiligingscamera ophangen is niet moeilijk, maar er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten. Bepaal eerst waar je de beveiligingscamera wilt plaatsen en zorg ervoor dat hij een goed zicht heeft op de plek die je wilt beveiligen.

Gebruik maken van een installateur en het voordeel daarvan

Als je niet bekend bent met beveiligingscamera's of bevestigingstechnieken, is het aan te raden om een installateur in te schakelen. Deze kan ervoor zorgen dat de beveiligingscamera goed wordt bevestigd en dat hij optimaal functioneert. Daarnaast kan de installateur ook beveiligingssoftware installeren, zodat je alle beveiligingscamera's op één centrale plek kunt bekijken.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden