Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een bewegingssensor buiten plaatsen

Een bewegingssensor buiten plaatsen

Wilt u zich beter beveiligen tegen inbraak? Dan is een bewegingssensor buiten een goede optie. Deze sensoren detecteren beweging en zorgen ervoor dat er direct wordt gereageerd als er iemand in de buurt van uw woning of bedrijf komt. Zo bent u altijd verzekerd van extra beveiliging!

 

Hoe werkt een bewegingssensor buiten?

Een bewegingssensor buiten is eigenlijk niet veel anders dan een beveiligingscamera. De sensor detecteert beweging en geeft dit door aan de beveiligingssoftware. Die software bepaalt vervolgens of er een alarm moet worden afgegeven of dat de beveiligingscamera in werking moet treden.

U kunt een bewegingssensor buiten ook gebruiken in combinatie met een alarmsysteem. In dat geval gaat het alarm af wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dit is een goede optie als u niet thuis bent en er toch iemand in de buurt van uw huis komt.

 

Kan ik meldingen op mijn mobiel of tablet ontvangen?

Ja, dat is mogelijk. Veel beveiligingssystemen bieden de optie om meldingen te ontvangen op uw mobiele telefoon of tablet. Zo weet u altijd meteen wat er aan de hand is en kunt u direct actie ondernemen.

 

ajax bewegingssensor MotionProtect Curtain wit, Huisdiervriendelijk, draadloos

bewegingssensor Security thuis

Specificaties

- Volledig draadloos
- Huisdiervriendelijk
- Detecteert beweging tot 15 meter
- Optisch systeem van twee infraroodsensoren
- 3 jaar batterij levensduur
- Communiceert op 1,7 km van de hub

 

Meekijken met live beveiligingscamera beelden

Ook dit is tegenwoordig mogelijk. Veel beveiligingssystemen bieden de optie om live mee te kijken met de beveiligingscamera. Zo kunt u altijd zien wat er aan de hand is en hoeft u niet af te wachten tot de beveiligingsbeelden worden opgeslagen. Dit is erg handig als u snel wilt weten wat er aan de hand is. Zeker als je een melding hebt gekregen van de bewegingssensor buiten. Op die manier kun je snel kijken of er niets ernstigs aan de hand is.

 

Het plaatsen van een bewegingssensor buiten

Een bewegingssensor buiten plaatsen is niet moeilijk. U kunt de sensor zelf installeren of u kunt er een professioneel beveiligingsbedrijf bij inschakelen.

Wanneer u de bewegingssensor buiten zelf wilt installeren, is het belangrijk dat u de handleiding goed doorleest. Zo weet u precies hoe de sensor werkt en kunt u ervoor zorgen dat hij op de juiste manier is aangesloten.

Het is ook belangrijk om de bewegingssensor op een goede plek te plaatsen. Kies bijvoorbeeld een plek waar er niet veel mensen langs komen, zoals een tuin of parkeerterrein. Op die manier weet u zeker dat de sensor alleen beweging detecteert die u echt wilt weten.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden