Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een bullet IP camera plaatsen

Een bullet IP camera plaatsen

Wat is een bullet ip camera? Een bullet ip camera is een kleine, discrete ip camera die je overal kunt plaatsen. Deze type ip camera wordt ook wel 'bullet' genoemd vanwege de vorm. Deze camera kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is IP67-rated, wat betekent dat hij stof- en waterdicht is. In dit artikel lees je alles over de bullet ip camera!

 

Hoe gebruik je een IP camera?

Wat is een ip camera? Een ip camera is een digitale camera die gebruikmaakt van het internet om beelden op te nemen. Deze type camera kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en maakt verbinding met je netwerk via het RJ45-netwerkkabel of draadloos. De beelden van de camera worden vervolgens weergegeven op je computer, telefoon of tablet.

 

Redenen om een bullet IP camera te gebruiken

Waarom wil je een bullet ip camera gebruiken? Een bullet ip camera is klein, discreet en stof- en waterdicht. Daarnaast is deze camera zeer gebruiksvriendelijk: je installeert hem eenvoudig in een paar minuten en je hebt geen extra software of hardware nodig. Hierdoor is de bullet ip camera ideaal voor iedereen die een veilige en betrouwbare camera zoekt.

 

Waar kun je deze het beste plaatsen?

Een bullet ip camera is overal te plaatsen, maar je kunt hem het beste in huis plaatsen. Zo kun je deze camera gebruiken om in te zien wat er allemaal gebeurt in huis terwijl je niet thuis bent of om beveiligingsbeelden op te nemen. Je kunt de bullet ip camera ook buiten plaatsen, bijvoorbeeld op je erf of in je tuin. Hiermee kun je voorkomen dat er ingebroken wordt of dat ongewenste gasten je huis betreden.

 

Wat voor resolutie heeft een bullet IP camera?

Een bullet ip camera heeft een resolutie van 1920x1080 pixels. Hiermee krijg je scherpe en duidelijke beelden. Deze camera is ook geschikt voor nachtzicht, waardoor je ook 's avonds alles in de gaten kunt houden. Wil je een betere beeldkwaliteit? Kies dan voor een camera met een hogere resolutie.

 

Wat is de levensduur van een bullet IP camera?

Dit verschilt per camera en merk. Deze camera's gaan jarenlang mee en is daarmee erg economisch in gebruik. Daarnaast is de camera gemakkelijk te vervangen, waardoor je geen nieuwe camera hoeft aan te schaffen als deze kapot gaat.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden