Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een deur alarm, hoe werkt dat?

Een deur alarm, hoe werkt dat?

Een deur alarm is een goede manier om uw huis of bedrijf te beveiligen. Tegenwoordig is veiligheid een steeds belangrijker onderwerp, ook omdat inbrekers steeds weer nieuwe manieren hebben ontdenkt om gemakkelijk binnen te komen. Een deur alarm kan de oplossing bieden voor een veiliger thuis. Wij leggen je graag uit hoe dit werkt.

 

Wat is een deur alarm en hoe werkt het?

Een deur alarm is een klein item dat bestaat uit 2 componenten die je monteert aan een raam, kozijn of deur. Deze bestaat uit een magneetstrip en sensor. De werking is simpel, wanneer de 2 componenten te ver uit elkaar gaan bijvoorbeeld als er een deur of raam ongewenst wordt geopend gaat er een alarm af. De sensor kan trillingen aanvoelen en op die manier een alarm afgeven. Dit alarm wordt direct vermeld in de app op jouw telefoon zodat je kan kijken wat er aan de hand is en of je actie moet ondernemen.

 

Draadloos deur alarm

Bij Security thuis bieden wij een draadloos deur alarm van AJAX. Deze is volledig draadloos en de batterij heeft een levensuur van 7 jaar. Naast een deur alarm zijn er nog meer alarm gerelateerde producten van AJAX, deze kun je allemaal met elkaar laten communiceren en verbinden met de app. Hieronder benoemen we een aantal van onze draadloze deur alarm opties.

 1. DoorProtect Plus zwart magneetcontact van ajax, tilt en tril sensor, draadloos  Specificaties

  - Volledig draadloos
  - Registers veranderen in hellingshoek, knallen en trillingen
  - Beschikbaar voor het aansluiten op detectoren van derden
  - Inclusief magneten voor smalle kozijnen en deurkozijnen
  - 5 jaar batterij levensduur
  - Communiceert op 1,2 km van de hub


 2. zwarte magneetcontact DoorProtect van ajax, draadloos, batterij van 7 jaar  Specificaties

  - Volledig draadloos

  - Beschikbaar voor het aansluiten op detectoren van derden
  - Inclusief magneten voor smalle kozijnen en deurkozijnen
  - 7 jaar batterij levensduur
  - Communiceert op 1,2 km van de hub

 

Deze items zijn ook verkrijgbaar in het wit.

 

Installatie deur alarm

Een deur alarm installeren van AJAX is vrij eenvoudig. Wanneer je dit liever niet zelf doet kun je altijd gebruik maken van onze installatieservice. Een deur alarm dekt niet voor 100% alle veiligheid. In dat geval raden wij aan om een volledig alarmsysteem met beveiligingscamera’s en eventueel beweging sensoren te laten installeren. Op die manier heb je de daad ook op beeld staan.

 

Een volledig alarmsysteem

Een deur alarm is een goed idee maar een volledig alarmsysteem werkt toch het meest effectief. Het schrikt ongewenste personen meer af en je kan via camera beelden zien wat er gebeurt. Daarnaast is de kans dan ook kleiner dat er wordt ingebroken. Het alarm/bewakingssysteem kan ook worden gekoppeld aan een alarmcentrale. Zo kunnen er direct hulpdiensten worden ingeschakeld en kan het probleem snel worden opgelost.

 

Wil je een deur alarm of een volledig systeem kopen of laten installeren en heb je hier vragen over? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen graag!

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden