Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een dome of bullet camera kopen

Een dome of bullet camera kopen?

Wilt u een camera kopen voor binnen of buiten gebruik? Er zijn verschillende soorten camera's verkrijgbaar, zoals een dome camera en bullet camera. Maar welke type is het beste geschikt voor uw situatie? In dit artikel geven wij informatie over beide typencamera's en lichten we de voor- en nadelen toe.

 

Dome camera in het kort

Een dome camera is een type camera dat bekend staat om zijn 360° draaibaarheid. Hierdoor kunt u deze camera op iedere gewenste positie plaatsen, waardoor hij een goede keuze is voor binnen gebruik. Daarnaast is deze camera vaak voorzien van infrarood LEDs, waardoor hij ook in het donker goed beeld kan weergeven.

 

Een dome camera buiten plaatsen

Wilt u een dome camera buiten plaatsen? Let er dan op dat deze camera is voorzien van een waterdichte behuizing. De meeste dome camera's zijn tegenwoordig waterdicht, maar dit geldt niet altijd voor alle modellen. Kijk daarom goed in de omschrijving welke dome camera's geschikt zijn voor buiten.

 

Bullet camera in het kort

Een bullet camera is een type camera dat bekend staat om zijn compacte formaat en hoge resolutie. Deze camera is daardoor geschikt voor buitengebruik, omdat hij weerbestendig is en tegen verschillende weersomstandigheden kan. Bullet camera's zijn verkrijgbaar met een lens van variërende groottes, zodat u altijd een camera kunt vinden die geschikt is voor uw situatie. Bullet camera's kunnen ook voor binnen worden gebruikt. Bullet camera's zijn over het algemeen voorzien van een hoge resolutie en een groot bereik, waardoor hij ideaal is voor monitoring situaties.

 

Welke camera is makkelijker om te installeren?

U kunt zich afvragen welke camera makkelijker is om te installeren, een dome of een bullet camera. In principe is het gemakkelijk om beide camera's te installeren, maar er zijn wel enkele verschillen. Zo is het bijvoorbeeld makkelijker om een bullet camera aan de muur te bevestigen dan een dome camera. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten bevestigingsmaterialen verkrijgbaar voor bullet camera's, waardoor u deze camera eenvoudig op iedere gewenste plek kunt plaatsen.

 

Welke camera is beter geschikt voor buiten gebruik?

Als u een camera wilt kopen die speciaal bedoeld is voor buitengebruik, dan is de bullet camera een betere keuze dan de dome camera. De bullet camera is namelijk weerbestendig en kan tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast heeft hij een groter bereik en is hij voorzien van een hoge resolutie, waardoor hij ideaal is voor monitoring situaties.

 

Welke camera is beter geschikt voor binnen gebruik?

Als u op zoek bent naar een camera die speciaal bedoeld is voor binnen gebruik, dan is de dome camera een betere keuze dan de bullet camera. De dome camera is namelijk 360° draaibaar, waardoor hij op iedere gewenste plek kan worden geïnstalleerd. Daarnaast beschikt deze camera over infrarood LEDs, waardoor hij ook in het donker goed beeld kan weergeven.

 

Welke type camera is het beste geschikt voor mij?

U moet niet alleen kijken naar de vorm van de camera, maar ook naar de functies en specificaties van beide typen camera's. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten of een bepaalde camera goed beeld levert in het donker. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de grootte van de lens, omdat dit bepaalt hoe ver u een bepaalde situatie kunt monitoren. Kortom: er zijn verschillende factoren die meespelen in het beslissen welke type camera het beste geschikt is voor u.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden