Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een draadloze camera in auto plaatsen

Een draadloze camera in auto plaatsen

Wil je weten of het mogelijk is om draadloos een camera in een auto te plaatsen? In deze blog leggen we uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een draadloze camera en hoe je deze kunt installeren. Ook vertellen we je of met draadloze camerabeelden meekijken mogelijk is.

 

Hoe werkt een draadloze camera?

Als je op zoek bent naar draadloze camerabeveiliging, dan is de draadloze camera een goede optie. Deze camera kan namelijk overal worden geplaatst, zonder dat er draad of kabels aan te pas komen. Een draadloze camera werkt door middel van een draadloos netwerk, zoals WiFi of Bluetooth. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor kabels die in de weg liggen of voor storingen op het beeld.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een draadloze camera voordat je deze in een auto wilt plaatsen?

Bij de aanschaf van een draadloze camera zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Zo is het belangrijk om te kijken naar de draadloze netwerkstandaard. De meeste draadloze camera’s werken met WiFi of Bluetooth, maar er zijn ook draadloze camera’s die werken op andere draadloze netwerken. Daarnaast is het belangrijk om te weten of de draadloze camera geschikt is voor buitengebruik. Sommige draadloze camera’s zijn alleen geschikt voor binnen gebruik, omdat ze niet bestand zijn tegen weersinvloeden.

 

Hoe installeer je een draadloze camera in een auto?

Een draadloze camera is eenvoudig te installeren in een auto. Je plaatst de camera gewoon op het dashboard of op het raam en verbindt deze draadloos met het draadloze netwerk. Daarnaast is het ook mogelijk om een draadloze camera te gebruiken in combinatie met een dashcam. Een dashcam neemt continu beelden op van de omgeving voor en achter de auto. Zo heb je altijd een beeld van wat er gebeurt tijdens je rit.

 

Auto - voertuig camera blackbox extreem lichtgevoelig super kwaliteit

Auto - voertuig camera blackbox extreem lichtgevoelig super kwaliteit - Security Thuis

Specificaties

  • Speciale blackbox auto camera
  • Extreem lichtgevoelig zie demo
  • 140 graden brede kijkhoek
  • 1 maand standby tijd!
  • 1080p, bewegingdetectie, geen weerkaatsing IR
  • SD kaart opname max 256GB (niet inbegrepen)

 

Kun je met draadloze camerabeelden meekijken?

Draadloze camerabeelden zijn vaak niet live, maar worden opgeslagen op een computer of mobiel apparaat. Je kunt deze beelden dus alleen bekijken als je thuis bent of in de buurt van het draadloze netwerk waarop de draadloze camera is aangesloten. Wil je draadloze camerabeelden wel live bekijken, dan is het mogelijk om een draadloze camera met internetverbinding te kopen. De draadloze camera verbindt zich dan direct met het internet en je kunt de beelden live bekijken op je computer of mobiel apparaat.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden