Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een dummy camera buiten plaatsen

Een dummy camera buiten plaatsen

Dummy camera's worden steeds populairder. Maar wat is eigenlijk een dummy camera? En waarom zou je een dummy camera buiten willen hebben? In dit artikel leggen we het je uit!

 

Wat is een dummy camera?

Een dummy camera is in essentie een nepcamera. Deze wordt veelal gebruikt om indringers af te schrikken of criminelen op afstand te houden. Een dummy camera is dus geen echte camera, maar lijkt hier wel sterk op. Je ziet dummy camera's overal terugkomen, bijvoorbeeld in winkels of bedrijven.

Ook thuis is het een goede oplossing om je woning beter te beveiligen. Criminelen kunnen namelijk niet zien of er echt een camera is of niet. Daarnaast kan een dummy camera ook dienen als preventie tegen inbraken.

 

Eenvoudig een dummy camera buiten installeren

De installatie van dummy camera's is erg eenvoudig. Je bevestigt de dummy camera gewoon aan de muur of het plafond. De dummy camera's zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en vormen, dus er is altijd een dummy camera die bij je past.

 

Welke opties heeft een dummy camera voor buiten?

Er zijn dummy camera's in alle soorten en maten. Zo is er voor iedere situatie een geschikte dummy camera te vinden. Je hebt dummy camera's met infraroodverlichting waardoor ze heel echt overkomen. Daarnaast heb je ook verschillende ontwerpen zoals een dome of bullet ontwerp.

 

Voordelen dummy camera buiten

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van dummy camera's. Zo zijn ze relatief goedkoop in vergelijking met echte camera's. Daarnaast is de montage ook erg eenvoudig, je hoeft geen gereedschap of technische kennis te hebben.

Een dummy camera buiten is ook uitermate geschikt om je woning of bedrijf beter te beschermen tegen indringers. Criminelen zullen niet snel durven inbreken als ze weten dat er een camera hangt. Daarnaast kan dummy camera buiten ook dienen als preventie tegen inbraken.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden