Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een dummy dome camera plaatsen

Een dummy dome camera plaatsen

Een dummy dome camera is een beveiligingscamera die eruit ziet als een echte, maar geen geluid of beeld oplevert. De dummy dome camera wordt veel gebruikt om inbrekers af te schrikken en ze te doen denken dat er iemand thuis is. Er zijn verschillende soorten dummy dome camera's verkrijgbaar, met verschillende ontwerpen. In dit artikel vertellen we je meer over dummy dome camera's en het dome ontwerp!

 

Het dome ontwerp is populair

Het dome ontwerp is een bekend type dummy camera. Het ontwerp komt voornamelijk voor bij dummy camera's die bedoeld zijn om inbrekers af te schrikken. Een dummy dome camera is een beveiligingscamera met een bolvormig ontwerp. Het dome ontwerp is populair omdat het erg veel lijkt op een echte beveiligingscamera. Hierdoor zullen inbrekers niet direct weten dat ze te maken hebben met een dummy camera.

 

Bekijk hier alle dummy camera's

 

Andere dummy camera soorten

Naast het dome ontwerp zijn er ook andere soorten dummy camera's verkrijgbaar. Een ander type dummy camera is de bullet camera. De bullet camera heeft een rechthoekig ontwerp en is daardoor erg herkenbaar. De dummy bullet camera is bedoeld om indringers af te schrikken, omdat deze lijkt op een echte beveiligingscamera. Een dummy dome camera is daarentegen erg populair, omdat het ontwerp veel lijkt op een echte beveiligingscamera.

 

Dummy dome camera installeren

Het installeren van een dummy camera is erg gemakkelijk. Je kunt de dummy camera op elke gewenste plek plaatsen. De dummy camera is niet aan te sluiten op een beveiligingssysteem, maar je kunt deze wel op een statief zetten. De dummy camera is voorzien van een voet en hiermee kun je de dummy camera gemakkelijk plaatsen. Je kunt de dummy camera ook op het dak bevestigen, maar hiervoor heb je wel een speciaal bevestigingssysteem nodig.

 

Meerdere dummy's plaatsen

Je kunt meerdere dummy camera's plaatsen om inbrekers af te schrikken. Hierdoor zullen ze niet weten waar ze moeten beginnen met zoeken naar beveiligingscamera's. Het is aan te raden om dummy camera's op verschillende plekken in je huis of bedrijf te plaatsen. Zo weet je zeker dat de dummy camera's hun doel niet missen!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden