Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een HD beveiligingscamera buiten

Een HD beveiligingscamera buiten

Een HD beveiligingscamera buiten is een belangrijke stap in het beveiligen van je woning of bedrijf. Een HD camera zorgt ervoor dat je altijd de juiste beeldkwaliteit hebt en kan daarmee diefstal, vandalisme of andere ongewenste situaties opsporen. In dit artikel lees je meer over HD beveiligingscamera's buiten!

 

HD beveiligingscamera buiten in het kort

Als je een HD beveiligingscamera buiten wilt aanschaffen, is het belangrijk dat je weet waar je op moet letten. HD beveiligingscamera's zijn er namelijk in verschillende soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld camera's die geschikt zijn voor binnen- en buitengebruik. HD beveiligingscamera's buiten zijn meestal waterdicht en stofbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Ook is het belangrijk om te kiezen voor een HD beveiligingscamera met een goede beeldsensor. Deze sensor zorgt ervoor dat de camera ook in donkere omstandigheden scherpe beelden kan maken. Bij het kiezen van een HD beveiligingscamera is het dus belangrijk om rekening te houden met de verschillende factoren. HD beveiligingscamera's buiten zijn een investering, maar je zult er snel achter komen dat het de moeite waard is.

 

HD beveiligingscamera buiten met een IP rating

Als je op zoek bent naar een HD beveiligingscamera buiten, is het belangrijk dat je kiest voor een camera met een IP rating. Deze rating geeft aan hoe water- en stofbestendig de camera is. Een HD beveiligingscamera met een IP rating van 65 is bijvoorbeeld geschikt voor buitengebruik in alle weersomstandigheden. HD beveiligingscamera's met een hogere IP rating zijn meestal duurder, maar je weet dan wel zeker dat je camera geschikt is voor het buitengebruik.

 

Hikvision Acusense 2Mp Netwerk Dome Camera Voor Buiten

Hikvision Acusense 2Mp Netwerk Dome Camera Voor Buiten

Specificaties

- Hikvision AcuSense Dome Camera
- 2MP Resolutie
- 2.8mm Vaste Lens
- 107° Kijkhoek
- Goede weinig-licht Performance
- 0.005 Lux - F1.6, AGC aan (Kleur), 0 Lux met Infrarood aan (Zwart/Wit)
- 30m Infrarood Nachtzicht
- microSD/SDHC/SDXC Kaart Slot (Max. 256 GB)
- Focus op mens en voertuig classificatie gebaseerd op 'Deep Learning'
- Gezichtsherkenning, Lijnoverschreiding
- IP67 Weerbestendig
- IK10 Vandaalbestendig

Resolutie
Deze Hikvision cctv bewakingscamera heeft een resolutie van 1920 × 1080 wat overeen komt met MP, Full HD beeldkwaliteit.

 

HD beveiligingscamera buiten met een goede beeldsensor

Zoals we al eerder hebben besproken, is het belangrijk dat je kiest voor een HD beveiligingscamera buiten met een goede beeldsensor. Deze sensor zorgt ervoor dat de camera ook in donkere omstandigheden scherpe beelden kan maken. Een HD beveiligingscamera met een goede beeldsensor is dus perfect geschikt voor het buitengebruik.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden