Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een IP camera als stand alone gebruiken

Een IP camera als stand alone gebruiken

Beveiligingscamera's zijn geweldig voor van alles en nog wat, maar je kunt ze ook gebruiken om dieren in hun natuurlijke habitat in de gaten te houden. Wilt u live streaming of time-lapse opnames? Wij hebben wat u zoekt! Deze gids zal laten zien hoe eenvoudig het is om aan de slag te gaan met ons IP-cameraproject voor welke taak dan ook - of het nu gaat om het observeren van een dier in de dierentuin (of een andere faciliteit), het vastleggen van videoclips tijdens sportwedstrijden/matchups tussen teams, enz.

 

Wat is een IP-camera?

IP-camera's zijn de toekomst van digitale beveiliging. Deze apparaten maken gebruik van computernetwerken om gegevens te verzenden, wat betekent dat ze video en geluid in één stroom kunnen bundelen, evenals alarmsignalen of het netwerk van het bedrijf van stroom voorzien met één enkel snoer! IP camera's zijn de perfecte oplossing voor diegenen die hun beveiligingssysteem willen vereenvoudigen en tegelijkertijd in-camera functies willen toevoegen zoals digitale controle over camera hardware en beeldverbetering. Deze voordelen komen zonder extra kosten in vergelijking met traditionele niet-IP bewakingssystemen!

 

Waarom een IP-camera als standalone beveiligingscamera gebruiken?

IP-camera's zijn veel krachtiger dan Coax-beveiligingssystemen omdat zij kleine computerchips bevatten die de mogelijkheden van één enkel toestel uitbreiden. Ze kunnen dienen als stand-alone entiteiten of worden gecombineerd met andere apparaten, zoals een NVR voor een volledige dekking in uw huis!

Of u nu thuis bent of niet, met onze IP-camera's hoeft u zich geen zorgen te maken over het missen van belangrijke momenten. Wij bieden interne webservers die het mogelijk maken om op afstand direct vanaf de camera te kijken, zonder dat u zich ooit zorgen hoeft te maken over terugkerende kosten in verband met cloud-opslag!

Standalone camera's zijn ideaal voor kostenbewuste toepassingen waarbij een NVR niet nodig is.

 

Kan ik een IP camera koppelen met een app?

Ja! Onze camera's zijn compatibel met onze mobiele apps, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om een oogje in het zeil te houden in uw huis of bedrijf terwijl u weg bent. Met de app kunt u live beelden bekijken, waarschuwingen ontvangen en zelfs sommige functies van de camera op afstand bedienen!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden