Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een IP camera app installeren

Een IP camera app installeren

IP camera's worden steeds populairder. Niet zo gek ook, want met een IP camera heb je altijd in de gaten wat er thuis of op kantoor gebeurt. In dit artikel vertellen we meer over IP camera's en de IP camera app waarmee je de instellingen van de IP camera aanpast en live meekijkt met het camerabeeld.

 

Wat is een IP camera?

Een IP camera is een digitale camera die je kunt aansluiten op je netwerk. De IP camera maakt dan verbinding met het internet en staat zo altijd online. Je kunt de IP camera op afstand bedienen, waardoor je ook vanaf je smartphone of tablet kunt meekijken met het camerabeeld. IP camera's zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, van goedkope IP camera's tot duurdere professionele IP camera's.

 

Verschillende functies

IP camera's zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een IP camera met of zonder bewegingssensor, een IP camera met of zonder audio en een IP camera met of zonder night vision. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit een IP camera met of zonder WIFI. De meeste IP camera's hebben tegenwoordig wel een ingebouwde microfoon en speaker, zodat je ook geluid opnames kunt maken of gesprekken kunt volgen.

 

Wat is de IP camera app?

Een IP camera app is een handige tool om meer te weten te komen over de instellingen van je IP camera. Zo kun je bijvoorbeeld de resolutie en het camerabereik aanpassen, of ingestelde alarmen wijzigen. Ook kun je live meekijken met het camerabeeld, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er thuis of op kantoor gebeurt.

 

Hoe moet je de IP camera app installeren?

De IP camera app is gratis te downloaden in de App Store of Google Play. Nadat je de IP camera app hebt gedownload, open je deze en volg je de stappen om de IP camera app te installeren. Je kunt de IP camera app verbinden met een aantal IP camera's, maar niet met alle IP camera's. Controleer dus goed of je IP camera geschikt is om te verbinden met de IP camera app.

 

Kan ik opnames maken in de IP camera app?

Ja, in de IP camera app kun je opnames maken van het camerabeeld. Dit doe je door op de rode knop te drukken. Je kunt dan kiezen of je een video of een foto wilt opnemen. Vervolgens kun je deze dan opslaan op je telefoon of tablet.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden