Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een kleine GPS tracker gebruiken

Een kleine GPS tracker gebruiken

Wilt u altijd weten waar uw kostbare spullen zijn? Dan is de kleine GPS tracker iets voor u! Deze kleine en handige tracker kan overal mee naartoe en geeft exact aan waar hij zich bevindt. Ideaal voor het volgen van bijvoorbeeld kinderen of huisdieren, maar ook voor het opsporen van gestolen spullen. In dit artikel vertellen we alles over de kleine GPS tracker!

 

Hoe werkt een kleine GPS tracker?

Een kleine GPS tracker werkt heel eenvoudig. U kunt deze aan uw kostbare spullen bevestigen of ergens anders mee naartoe nemen. Via de bijbehorende app kunt u vervolgens exact zien waar de tracker zich bevindt. U kunt hierbij kiezen uit verschillende kaarten, zoals een plattegrond of Google Maps. Ook kunt u zien wat de huidige positie van de tracker is en hoeveel tijd er nog rest tot de volgende locatie wordt bereikt.

Welke kleine GPS trackers zijn er?

Er zijn verschillende kleine GPS trackers op de markt. U kunt kiezen uit verschillende prijsklassen, maar ook qua functies zijn er veel keuzes. Zo kunt u kiezen voor een tracker met ingebouwde accu, of voor een model dat wordt opgeladen via een USB-poort. Daarnaast zijn er trackers met of zonder internetverbinding, en kunt u kiezen voor een model dat waterdicht is of niet.

 

Voor wat of wie is een kleine GPS tracker geschikt?

Een kleine GPS tracker is geschikt voor iedereen die altijd wil weten waar zijn of haar kostbare spullen zijn. Of u nu op zoek bent naar een tracker voor kinderen, huisdieren of gestolen spullen, er is een kleine GPS tracker die bij u past. Vaak zijn deze trackers ook nog eens erg compact en handig in gebruik, waardoor ze overal mee naartoe kunnen.

 

Gps Tracker Met Sos Knop Perfect Voor Kinderen, Zieken Of Ouderen

Gps Tracker Met Sos Knop Perfect Voor Kinderen, Zieken Of Ouderen

Specificaties

  • GPS tracker met duidelijke SOS knop
  • Direct een melding
  • Werkt op simkaart
  • Eerdere locaties terug kijken

 

Kleine GPS tracker verbinden met app

U kunt een kleine GPS tracker verbinden met de bijbehorende app op uw smartphone. Hiervoor moet u de tracker koppelen aan uw Wi-Fi- of mobiele netwerk. Vervolgens kunt u direct vanaf uw telefoon zien waar de tracker zich bevindt. De app is verkrijgbaar voor iOS en Android.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden