Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Een mobiel alarmsysteem

Een mobiel alarmsysteem

Een mobiel alarmsysteem is een alarmsysteem wat je kunt koppelen met jouw mobiel. Hierdoor heb je altijd en overal toegang tot de alarmopvolging. Je ontvangt dan een melding op je mobiele telefoon als er iets gebeurt in huis. Zo ben je altijd verzekerd van veiligheid, ook als je niet thuis bent!

 

Ontvang alarmmeldingen op mobiel

Een mobiel alarmsysteem is ideaal voor iedereen die op zichzelf woont. Maar ook als je met je gezin in een groter huis woont, is het aan te raden om een mobiel alarmsysteem te gebruiken. Je kunt dan namelijk iedere ruimte in huis afzonderlijk alarmeren. Bovendien is het ook mogelijk om je mobiel alarmsysteem te koppelen aan een beveiligingsbedrijf. Zo worden er direct alarmen verzonden naar de beveiligingsexperts als er iets gebeurt.

Een mobiel alarmsysteem is dus een uitstekende manier om je thuis veiliger te maken. Je kunt het gebruiken om iedere ruimte in huis afzonderlijk te alarmeren, of je kunt het koppelen aan een beveiligingsbedrijf. Hierdoor ben je altijd verzekerd van veiligheid, ook als je niet thuis bent!

 

Is een mobiel alarmsysteem draadloos?

Ja, een mobiel alarmsysteem is draadloos. Dit betekent dat je hem overal in huis kunt plaatsen, zonder dat er extra kabels of stopcontacten nodig zijn. Je mobiele telefoon dient dan als ontvanger van de alarmmeldingen. Zo ben je altijd verzekerd van veiligheid, ook als je niet thuis bent!

 

Ajax Alarmsysteem Set Gsm/Lan Hub Starter Set Inclusief Installatie

Ajax Alarmsysteem Set Gsm/Lan Hub Starter Set Inclusief Installatie

Omschrijving

De draadloze oplossing van Ajax beveiligingssystemen bied een veilige verbinding tussen alle componenten tot een 2000 meter in open ruimte of op verschillende verdiepingen van het pand.

De ARM-processor die in het systeem zit zorgt voor een probleemloze communicatie van het systeem en uitvoering van de taken.

Voorzien van LAN met GSM-back-up (Micro SIM kaart wel vereisd)

De HUB meldt zal alarmen doormelden via push notificatie, sms bericht of telefonisch contact.

 

 

Wat zijn de voordelen van een mobiel alarmsysteem?

Alle voordelen op een rij:

- Je mobiele telefoon dient als ontvanger van de alarmmeldingen

- Je kunt iedere ruimte in huis afzonderlijk alarmeren

- Mobiel alarmsysteem is draadloos

- Mobiel alarmsysteem kan gekoppeld worden aan een beveiligingsbedrijf

- Mobiel alarmsysteem is een uitstekende manier om je thuis veiliger te maken.

 

Laat jouw mobiel alarmsysteem installeren door een professional

Het is verstandig om een mobiel alarmsysteem te laten installeren door een ervaren installateur. Deze kan ervoor zorgen dat het alarmsysteem naar wens wordt geïnstalleerd en dat je er optimaal gebruik van kunt maken. Zo ben je altijd verzekerd van een goed werkend alarmsysteem!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Wanneer gebruik je een cat 6 internet kabel voor een beveiligingscamera?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden