Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een onzichtbare beveiligingscamera plaatsen

Een onzichtbare beveiligingscamera plaatsen

Wil je onopvallend beveiliging bieden op een locatie? Dan is een onzichtbare beveiligingscamera de juiste oplossing! Deze camera's zijn onopvallend en kunnen dus discreet geïnstalleerd worden. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel gemakkelijk in gebruik. Weet je niet precies waar je deze camera's voor kunt gebruiken? Lees dan snel verder!

 

Klein en discreet

Een onzichtbare beveiligingscamera is ideaal voor in een winkel. Zo kun je de camera op onopvallende plekken discreet installeren en toch alles goed in de gaten houden. Ook voor buitengebruik zijn onzichtbare beveiligingscamera's geschikt. Zo kun je bijvoorbeeld een onzichtbare beveiligingscamera in je tuin plaatsen om te voorkomen dat er ongewenste gasten naar binnen komen. Een onzichtbare beveiligingscamera is ook perfect voor in een kantoor. Zo kun je onopvallend toezicht houden op de werknemers en eventuele ongewenste gasten buiten houden.

 

Mag je zomaar een onzichtbare beveiligingscamera plaatsen?

Nee, je mag niet zomaar een onzichtbare beveiligingscamera plaatsen. Je moet wel toestemming hebben van de mensen die gefilmd worden. Als je een onzichtbare beveiligingscamera in je winkel plaatst, moet je dit aan de klanten laten weten. Dit kan bijvoorbeeld met een bordje of een sticker op de deur. Ook in het kantoor moet je de werknemers laten weten dat er onzichtbare beveiligingscamera's aanwezig zijn. Zo voorkom je onenigheden en weet iedereen waar hij of zij aan toe is.

 

Is een onzichtbare beveiligingscamera draadloos?

Ja, een onzichtbare beveiligingscamera is draadloos. Dit maakt het plaatsen van de camera heel gemakkelijk. Je hoeft namelijk geen draden door je muren of vloer te boren om de camera aan te sluiten. Een onzichtbare beveiligingscamera werkt met batterijen of een accu. Dit maakt de camera ook heel geschikt voor buitengebruik. Je hoeft je geen zorgen te maken over het aansluiten van de camera op het lichtnet.

 

Hoe ontdek je of er een onzichtbare beveiligingscamera in de buurt is?

Je kunt niet zomaar ontdekken of er een onzichtbare beveiligingscamera in de buurt is. De camera's zijn ontworpen om onopvallend te zijn. Je kunt er wel achter komen of je in de buurt van een onzichtbare beveiligingscamera bent door naar het wifi-signaal te kijken. Als je in de buurt van een onzichtbare beveiligingscamera bent, zal het wifi-signaal verstoord worden. Dit is echter niet altijd heel betrouwbaar. Het is dus niet zo makkelijk om te ontdekken of er een onzichtbare beveiligingscamera in de buurt is.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden