Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een op afstand bestuurbare IP-camera

Een op afstand bestuurbare IP-camera

Een op afstand bestuurbare IP-camera is een camera die je op afstand kunt bedienen. Deze camera werkt op het internet, waardoor je hem vanaf elke locatie kunt besturen. Je kunt de IP-camera instellen op verschillende manieren, zodat je altijd de controle hebt over wat er gebeurt. In dit artikel vertellen we je alles over hoe een op afstand bestuurbare IP-camera op afstand werkt en wat IP betekend.

 

Hoe werkt een op afstand bestuurbare IP-camera?

Een op afstand bestuurbare IP-camera werkt op het internet. Dit betekend dat je de camera vanaf elke locatie kunt bedienen. Je kunt de camera instellen op verschillende manieren, zodat je altijd de controle hebt over wat er gebeurt. De camera werkt op basis van IP (internet protocol). Dit betekend dat je hem kunt besturen met behulp van een computer of tablet. Je kunt de IP-camera op afstand besturen met behulp van een speciale app of software. Deze app of software is beschikbaar voor zowel Android als iOS apparaten.

 

Safire 4Mp Ip Wifi Pt Camera Met 24/7 Kleurenbeeld En Ingebouwde Microfoon

Safire 4Mp Ip Wifi Pt Camera Met 24/7 Kleurenbeeld En Ingebouwde Microfoon

Specificaties

- Safire IP WiFi pan tilt camera
- 4MP (2560×1440 pixels) resolutie
- 4mm vaste lens met circa 90° kijkhoek
- Op afstand bestuurbare camera (op en neer, links en rechts)
- Door de zeer gevoelige sensor en wit licht 24/7 kleurenbeeld
- 30m wit licht
- Truesense focus op mens en voertuig classificatie gebaseerd op 'Deep Learning'
- Smart functies met o.a. lijnoverschreiding en achtergelaten object herkenning
- Ingebouwde microfoon
- Audio 1 input en 1 output
- Alarm 1 input en 1 output
- MicroSD kaart slot (max 256GB)
- PoE
- IP66 weerbestendig

 

Wat is IP?

IP (internet protocol) is een standaard voor het opbouwen van netwerken. IP maakt het mogelijk om data te versturen tussen verschillende apparaten. Deze data kan bestaan uit tekst, audio of video. Dankzij IP is het mogelijk om op afstand bestuurbare IP-camera's te gebruiken. Deze camera's werken op het internet en kunnen vanaf elke locatie worden bediend. Bovendien kun je met behulp van IP ook andere apparaten op het internet besturen, zoals je computer of tablet.

 

Wat kun je op afstand besturen?

Je kunt op afstand allerlei dingen instellen op de IP-camera. Je kunt bijvoorbeeld de camera richten op het juiste punt, zodat je altijd een goed beeld hebt van wat er gebeurt. Ook kun je de belichting en het contrast aanpassen, zodat de opnamen altijd van goede kwaliteit zijn. Daarnaast kun je ook de geluidsinstellingen aanpassen, zodat je altijd een goed geluid hebt bij de opnamen. Tot slot kun je ook de opnamefunctie aanpassen. Je kunt kiezen voor een opname op momenten of op tijdstippen. Bovendien kun je ook de opnamelengte aanpassen, zodat je altijd de juiste opnamen maakt.

Kun je meerdere IP-camera's tegelijkertijd aanpassen?

Ja, je kunt meerdere IP-camera's tegelijkertijd aanpassen. Dit betekend dat je op afstand de instellingen van alle camera's kunt aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld de opnamestanden of het volume van alle camera's tegelijkertijd aanpassen. Ook kun je de camera's op verschillende plekken op het scherm plaatsen, zodat je altijd een goed overzicht hebt van wat er gebeurt.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden