Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een PoE PTZ camera

Een PoE PTZ camera

Een PoE PTZ camera is een camera die PoE ondersteunt. PoE staat voor Power over Ethernet en betekent dat de voeding van de camera via één kabel wordt geleverd, in plaats van twee zoals bij traditionele camerasystemen het geval is. Een PTZ camera is een pan-tilt-zoomcamera: met één draai aan de knop beweeg je de lens van de camera horizontaal en verticaal. PoE PTZ camera's zijn bij uitstek geschikt voor buitengebruik.

 

Wat is PoE?

Wat is PoE? PoE is een standaard voor het leveren van voeding en datastromen over één kabel. PoE wordt veelal gebruikt voor het aansturen van camera's, maar kan ook worden ingezet om andere apparaten te voeden.

 

Wat is een PTZ camera?

Een PTZ camera is een pan-tilt-zoomcamera, oftewel een camera met een lens die horizontaal en verticaal kan worden bewogen. Deze bewegingen kunnen handmatig of automatisch worden uitgevoerd, afhankelijk van het type camera. PTZ camera's zijn bij uitstek geschikt voor buitengebruik, omdat je geen elektriciteit of stopcontact nodig hebt om de camera aan te sturen. PoE PTZ camera's zijn momenteel de meest populaire type buitencamera.

 

Hikvision 4mp ip poe ptz gemotoriseerde camera, varifocale ptz lens, 25x auto iris zoom, sd opname, vca intelligentie, wdr

Hikvision 4mp ip poe ptz gemotoriseerde camera, varifocale ptz lens, 25x auto iris zoom, sd opname, vca intelligentie, wdr - Security Thuis

Specificaties

  • Hikvision 4mp ip poe gemotoriseerde ptz camera
  • 1/2,5inch progressieve scan cmos
  • H.265+/H.265 compressie
  • 4,8~120mm varifocale ptz lens met 25x auto iris zoom
  • Ondersteund 1 micro sd tot 256gb | Infrarood led met 100m zicht
  • WDR (120dB) | 3DNR | BLC | HLC

 

Kun je meerdere PTZ camera's aansluiten op een PoE?

Ja, PoE ondersteunt het aansluiten van meerdere camera's. Elke PoE-camera moet echter over een eigen PoE-injector of PoE-switch beschikken. Heb je meer dan één PTZ camera nodig? Kies dan voor een PoE-systeem met meerdere PoE-injectors of PoE-switches. Zo ben je verzekerd van voldoende voeding en datastromen voor al je camera's.

 

Wat is de voordelen van PoE?

De voordelen van PoE zijn legio. PoE is energiezuinig, omdat alle voeding en datastromen over één kabel lopen. Daarnaast is PoE veilig: er kan geen stroomuitval plaatsvinden doordat de camera's worden aangestuurd. Tot slot is PoE eenvoudig te installeren: je hoeft geen stopcontact of elektriciteit in de buurt van de camera te hebben om hem aan te sturen. PoE is daarom de ideale oplossing voor buitencamera's.

 

Wat zijn de nadelen van PoE?

De enige nadeel van PoE is dat PoE-apparatuur relatief duur is in vergelijking met apparatuur die geen PoE ondersteunt. Daarnaast kan PoE ervoor zorgen dat de netwerk bandwidth wordt overschreden, waardoor andere apparaten op het netwerk kunnen vertragen. PoE is daarom niet altijd geschikt voor ieder netwerk.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden