Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een PTZ camera buiten gebruiken

Een PTZ camera buiten gebruiken

Een PTZ camera buiten is een goede investering. Niet alleen beschermt hij je tegen inbrekers, maar het kan ook voorkomen dat er schade aangericht wordt aan je pand of producten. In dit artikel lees je alles over PTZ camera's en waarom je deze buiten wilt plaatsen!

 

Een goede beveiliging tegen inbrekers en vandalisme

Een PTZ camera buiten is een goede manier om inbrekers te betrappen. De camera kan op ze reageren zodra er een beweging wordt gedetecteerd, waardoor de kans op succes van een inbraak aanzienlijk afneemt. De meeste PTZ camera's buiten hebben een zoom functie en kunnen in zoomen op een object en deze blijven volgen.

 

PTZ camera buiten in het kort

PTZ staat voor pan, tilt en zoom. Dit betekent dat de camera 360 graden kan draaien en kantelen, en dat het beeld vergroot kan worden. Een PTZ camera buiten is ideaal voor het bewaken van grote oppervlakken zoals een parkeerplaats of fabrieksterrein. Je kunt hem instellen op verschillende cameraposities, zodat je altijd het juiste camerabereik hebt. Een PTZ camera buiten is ook handig voor bewaking van privéterreinen zoals een tuin of zwembad. Je kunt hem instellen op verschillende hoeken, zodat je altijd in de gaten houdt wat er gebeurt.

 

Een PTZ camera buiten heeft een sterke behuizing voor verschillende weersomstandigheden

Een PTZ camera buiten is vaak waterdicht en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Deze kwaliteiten maken hem ideaal voor buitengebruik. Zo kan de camera gedurende langere periodes stabiel beeld leveren, ongeacht het weer.

 

Beveilig je PTZ camera buiten

Je kunt een PTZ camera buiten op verschillende manieren beveiligen. Bijvoorbeeld met een slot of code, zodat onbevoegden hem niet kunnen gebruiken.

 

Beelden van een PTZ camera buiten opslaan

Een PTZ camera buiten is ook geschikt voor het vastleggen van video's. Je kunt de beelden opnemen op een SD kaart, zodat je altijd een bewijs hebt als er iets gebeurt. Het is ook mogelijk om beelden op te slaan met een recorder of in de cloud.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden