Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Een PTZ camera outdoor plaatsen

Een PTZ camera outdoor plaatsen

Een PTZ camera outdoor kan een uitkomst zijn om je woning of bedrijf beter te beveiligen. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van zo'n camera? En hoe plaats je deze buitenshuis? In dit blogartikel geven we je alle informatie die je nodig hebt!

 

Waar wil je de PTZ camera outdoor voor gebruiken?

Allereerst is het belangrijk om te bepalen waar je de PTZ camera outdoor wilt gebruiken. Wil je bijvoorbeeld een toegangspoort of entree in de gaten houden? Of juist een gevoeliger plek, zoals een tuin of garage? Vervolgens kun je bepalen welke soort PTZ camera outdoor het beste bij jouw situatie past. Zo zijn er speciale PTZ camera's voor buitengebruik die weerbestendig zijn en over een ingebouwde verwarming beschikken. Dit is fijn als je in een koudere regio woont, of als je de PTZ camera outdoor gedurende de wintermaanden wilt gebruiken.

 

Let op de afstand

Let bij het plaatsen van de PTZ camera outdoor ook goed op de afstand tot het object dat je in de gaten wilt houden. Hoe verder weg, hoe groter het bereik van de camera moet zijn. Een andere belangrijke factor is het zicht. Zorg ervoor dat de camera niet wordt geblokkeerd door bijvoorbeeld takken of schuttingen. Kies in dat geval voor een plek waar de PTZ camera wel vrij uitzicht heeft.

 

Safire Ipsd8732Ita 4Mp Ip Netwerk Ptz Camera Met 32X Zoom En 200M Infrarood Nachtzicht

Safire Ipsd8732Ita 4Mp Ip Netwerk Ptz Camera Met 32X Zoom En 200M Infrarood Nachtzicht

Specificaties

  • Safire IP PTZ bewakingscamera
  • 4MP 2K resolutie
  • 4.8 - 153mm gemotoriseerde varifocale lens
  • Tot 200m infrarood nachtzicht
  • Audio 1 in en 1 out,  Alarm 2 in en 1 out
  • 24VAC, Hi-PoE, IP66, IK10

Haal het maximale uit je PTZ camera outdoor

Met een PTZ camera outdoor ben je dus goed voorbereid op ongewenste bezoekers. Plaats de camera op een strategische plek, zodat je het maximale uit de camera haalt! Als je nog vragen hebt over PTZ camera's outdoor, of hulp nodig hebt bij het uitzoeken van een geschikte camera, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 

Kan ik live meekijken met de PTZ camera outdoor beelden?

Ja, dat is mogelijk! Voor de meeste PTZ camera's outdoor is het mogelijk om live mee te kijken met de beelden. Dit kan via een app op je telefoon of tablet, maar ook op een computer of laptop. Je kunt dan 24/uur per dag live meekijken, en sommige camera's geven ook een waarschuwing wanneer er iets verdacht is. Dit is fijn als je niet constant achter de beelden kunt zitten, maar toch wilt weten wat er gebeurt.

 

Hoe plaats ik een PTZ camera outdoor?

Dat is afhankelijk van het type camera dat je kiest. Sommige PTZ camera's zijn voorzien van een speciale bevestiging, waardoor je deze makkelijk aan een muur of plafond kunt bevestigen. Andere camera's zijn voorzien van een statief, waardoor je ze makkelijk op elke gewenste plek kunt zetten. Kies in dat geval wel voor een plek waar de camera niet gemakkelijk kan worden weggenomen of vernield.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarvoor gebruik je een beveiligingscamera?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden