Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een PTZ camera set

Een PTZ camera set

Een PTZ camera set is een must-have voor iedereen die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Maar wat zijn nu precies de voordelen van zo'n PTZ camera set? Waarom moet je er één aanschaffen? In dit blog lees je alles over PTZ camera sets!

Een PTZ camera set

PTZ staat voor Pan, Tilt en Zoom. Dit betekent dat de camera kan draaien, kantelen en inzoomen op het onderwerp. Hierdoor heb je altijd een perfecte beeldkwaliteit van ieder gebied dat je wilt bewaken. Een PTZ camera set is perfect voor iedereen die professionele bewaking nodig heeft. Denk hierbij aan bedrijven, maar ook aan particulieren. Er zijn verschillende voordelen van een PTZ camera set:

- Perfecte beeldkwaliteit

- 360 graden draaibaar

- Kantelbaar tot 90 graden

- Inzoomen op object en blijven volgen

- PTZ camera set is stil in gebruik

- Geen bewakingssoftware nodig

Al deze voordelen maken een PTZ camera set tot de perfecte bewakingsoplossing. Daarnaast is een PTZ camera set makkelijk te installeren: je hoeft geen extra software te installeren of gebruik te maken van een pc. De PTZ camera set wordt gewoon aangesloten op je netwerk en je kunt direct aan de slag. PTZ camera sets zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, dus voor iedere portemonnee is er een geschikte set te vinden.

 

Op welke plaatsen is het geschikt om een PTZ camera set gebruiken?

Een PTZ camera set is geschikt voor iedere situatie waarin professionele bewaking nodig is. Een PTZ camera is zeer geschikt voor grote oppervlaktes of drukke plekken. Denk hierbij aan:

- Bedrijven

- Scholen

- Parken

- Kinderopvang

- Winkels

- Musea

- Terreinen

Een PTZ camera set is dus een veelzijdige bewakingsoplossing die voor iedere situatie geschikt is. Heb je professionele bewaking nodig? Dan is een PTZ camera set de perfecte oplossing!

 

Welke functies zitten er op een PTZ camera?

Een PTZ camera set bevat meestal de volgende functies:

- PTZ camera

- Nachtzicht

- Bewegingsdetectie

- Geluidsdetectie

De PTZ camera zorgt ervoor dat je altijd een goed beeld hebt van het onderwerp. De nachtzicht zorgt ervoor dat je ook in het donker goed kunt zien wat er gebeurt. Met de bewegings- en geluidsdetectie weet je direct als er iets gebeurt op de plek waar je de PTZ camera hebt geplaatst. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt!

 

 

Oem Hdtvi Ptz Set Met 20X Optische Zoom En Nachtzicht Tot Wel 120 Meter

Oem Hdtvi Ptz Set Met 20X Optische Zoom En Nachtzicht Tot Wel 120 Meter

Specificaties

  • HDTVI PTZ camera
  • Set inclusief ptz camera (1 tot 4), recorder (voor 4 ptz camera's) en Baluns
  • Keuze uit 1 tot 4 camera's met 2MP, 20X zoom
  • Nachtzicht tot wel 120 meter
  • Weerbestendig (geschikt voor buiten)
  • Smartphone weergave

 

 

Wat is de prijs van een PTZ camera set?

Een PTZ camera set is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Dit ligt aan hoeveel PTZ camera's je in de set wilt en wat voor recorder je erbij wilt gebruiken. Er is altijd een geschikte PTZ camera set te vinden die aansluit bij je budget.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden