Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een PTZ IP camera installeren

Een PTZ IP camera installeren

Een PTZ IP camera is een camera die je op afstand kunt bedienen. Je kunt deze plaatsen waar je maar wilt, binnen of buiten. De PTZ IP camera heeft veel functies en kan op verschillende manieren worden ingezet. Zo is de PTZ IP camera zeer geschikt voor bewaking van openbare ruimtes zoals winkelcentra, parkeerterreinen of fabrieksterreinen. Daarnaast kan de PTZ IP camera ook worden gebruikt voor particuliere doeleinden zoals bewaking van de eigen woning of tuin.

 

Een PTZ camera

PTZ staat voor Pan Tilt Zoom en is een functie op de camera die ervoor zorgt dat je de camera op afstand kunt bedienen. Je kunt hierbij niet alleen het beeld draaien en kantelen, maar ook inzoomen. PTZ is handig om bijvoorbeeld een gebied goed in beeld te houden of als je meerdere camera's wilt bedienen vanaf één plek.

 

Bekijk hier alle PTZ camera's

 

Een IP camera

IP staat voor Internet Protocol en is de standaard voor het versturen van data over het internet. PTZ IP camera's gebruiken beide standaarden, waardoor ze zowel via het netwerk als direct op afstand bediend kunnen worden.

 

Bekijk hier alle IP camera's

 

Hoe moet je een PTZ IP camera aansluiten?

De PTZ IP camera kan zowel via het netwerk als direct op afstand worden bediend. Bij aansluiting op het netwerk maak je gebruik van een netwerkkabel. Om de PTZ IP camera direct op afstand te bedienen heb je een internetverbinding nodig.

 

Waar kan ik een PTZ IP camera plaatsen?

Je kunt de PTZ IP camera overal plaatsen waar je maar wilt, binnen of buiten. De PTZ IP camera is voorzien van een waterdichte behuizing en kan daardoor ook buiten worden geplaatst. Binnenshuis kun je de PTZ IP camera plaatsen op iedere gewenste plek. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of keuken.

 

Wat zijn de voordelen van een PTZ IP camera?

Een PTZ IP camera is een veelzijdige camera die op afstand bediend kan worden. Je kunt hiermee een gebied goed in beeld houden of meerdere camera's vanaf één plek bedienen. PTZ is handig om bijvoorbeeld een gebied goed in beeld te houden of als je meerdere camera's wilt bedienen vanaf één plek. Daarnaast is de PTZ IP camera zeer geschikt voor bewaking van openbare ruimtes zoals winkelcentra, parkeerterreinen of fabrieksterreinen.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden