Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Een smart home app gebruiken voor al je slimme apparaten

Een smart home app gebruiken voor al je slimme apparaten

Wil je graag je huis slimmer maken? Er zijn tegenwoordig allerlei slimme apparaten op de markt die het leven in en rondom je huis een stuk aangenamer kunnen maken. Maar hoe verbind je ze allemaal met elkaar en programmeer je ze zo dat ze optimaal samenwerken? Security Thuis legt het uit!

 

Een geschikte smart home app voor al je slimme apparaten

We beginnen met de Google Home app. Deze smart home app is beschikbaar voor zowel Android als iOS en maakt het mogelijk om alle slimme apparaten in je huis te bedienen. Je kunt de Google smart home app gebruiken om bijvoorbeeld je lampen aan en uit te doen, de temperatuur in je huis aan te passen of het volume van je muziek op te schroeven. Maar dat is nog maar het begin. Je kunt ook alle slimme apparaten die compatibel zijn met Google Home aansluiten op de app. Denk hierbij aan je televisie, airconditioning, wasmachine en droger en natuurlijk alle lampen en stopcontacten die je in huis hebt.

 

Zeer gebruiksvriendelijk

De Google Home app is erg gebruiksvriendelijk en je kunt er heel eenvoudig routines mee instellen. Een routine is een serie van acties die automatisch wordt uitgevoerd wanneer je bepaalde woorden of stemcommando's intoetst. Bijvoorbeeld: ik wil 's ochtends om acht uur mijn lampen aan hebben, dan kan ik een routine instellen die dit voor me doet. De Google Home app is hierin erg flexibel en je kunt alle mogelijke acties toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld ook je airconditioning aanzetten of de televisie aansturen als je thuiskomt.

 

Alle apparaten die wij aanbieden kunnen worden aangesloten op één smart home app

Het is natuurlijk ook mogelijk om je huishouden te automatiseren met behulp van slimme apparaten die compatibel zijn met Google Home. Bijvoorbeeld: ik wil dat mijn wasmachine en droger om tien uur 's avonds starten, dan kan ik dit instellen in de Google Home app. De app zal dan automatisch de juiste acties uitvoeren op het juiste moment. Je kunt ook je verlichting automatisch laten inschakelen als het donker wordt of de televisie aanzetten wanneer je thuiskomt. Alles is mogelijk!

 

Security Thuis heeft een groot assortiment aan slimme apparaten die compatibel zijn met Google Home. Bekijk ons assortiment en maak je huis slimmer!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarom het goed is om een beveiligingscamera te vergelijken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden