Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Een wildlife camera op wifi, hoe werkt dat

Een wildlife camera op wifi, hoe werkt dat?

Wil je de natuur van dichtbij bekijken zonder het risico op verstoring? Dan is een wildlife camera wifi iets voor jou! Deze camera's plaats je buiten en filmen alle dieren die langs komen. Maar hoe werkt zo'n camera en waar moet je op letten? In deze blog leggen we het je uit!

Wat is een wildlife camera die werkt op wifi?

Een wildlife camera wifi is eigenlijk gewoon een standaard ip-camera die je in de tuin of ergens in het bos kan plaatsen. Deze camera's zijn steeds slimmer en geavanceerder geworden en kunnen tegenwoordig ook nachtzicht hebben. Zo film je dus ook dieren die 's nachts actief zijn!

 

Wildlife camera verbinden met wifi

Wildlife camera's wifi zijn ideaal voor mensen die van nature houden en alles willen weten over de dieren in hun omgeving. Je kan de camera verbinden met je wifi en de beelden live bekijken op je computer, laptop of smartphone. Sommige camera's hebben zelfs een ingebouwde batterij waardoor ze ook 's nachts kunnen blijven filmen.

 

Verschillende soorten wildlife camera's

Er zijn verschillende soorten wildlife camera's wifi op de markt, dus het is belangrijk om goed te kijken welke jij nodig hebt. Er zijn bijvoorbeeld camera's die waterdicht zijn, ideaal voor in de tuin of bij een vijver. Andere camera's hebben een ingebouwde verwarming waardoor ze ook in de winter goed blijven werken. Kijk dus goed naar wat jij precies nodig hebt voordat je een camera aanschaft!

 

Wildlife camera op wifi heeft een lange stand by tijd

Een Wildlife camera op wifi heeft een lange stand by tijd, dit komt omdat de meeste van deze camera's draaien op batterij. Dit is ideaal voor als je de camera 's nachts wilt laten filmen, want dan hoef je de camera niet aan te sluiten op het lichtnet. Kies wel altijd voor een Wildlife camera op wifi met een goede batterij, want sommige camera's kunnen maar een uur of twee filmen voordat ze weer opgeladen moeten worden.

 

Camo camera met 4G, 3 jaar werkduur met app cloud weergave

Camo camera met 4G, 3 jaar werkduur met app cloud weergave

Specificaties

- 12MP foto resolutie
- 1440x1080p video formaat
- Afneembare 2.4" lcdscherm
- 50mbps upload snelheid
- Beeld verzenden via app, mailbox ftp server
- Enkele opname max 10MB alles daarboven wordt uitgesplitst
- SMS bediening op afstand
- Centrale verzending 1x per dag alle beelden verzamelen en verzenden
- 100 graden kijkhoek
- 1 sec burst opname interval
- Ultra lang standby tijd van 3 jaar
- Temperatuur -45℃ – +70℃
- IP66
- Patent PIR ultra laag vermogen gebruik van 60uA
- Trigger snelheid 0.8s
- Camera ID invoer
- Datum, tijd, temperatuur en maanstand weergave op opgenomen data
- Paswoord bescherming menu lock
- Setup via app of PC software
- Bewegingsdetectie opname op sd kaart of altijd opname
- Overschrijf functie indien de kaart vol is

 

Plaats de camera op een veilige plek

Wildlife camera's wifi zijn een leuke en educatieve aanvulling voor je tuin of bos. Door de camera op te stellen krijg je een uniek kijkje in het leven van de dieren om je heen. Let er wel altijd op dat je de camera op een veilige plek ophangt, zodat er geen dieren in kunnen komen. Veel plezier met het filmen!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Wat is een PIR detector?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden