Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Er is een onderdeel van mijn bewakingscamera kapot, wat kan ik het beste doen

Er is een onderdeel van mijn bewakingscamera kapot, wat kan ik het beste doen?

Als u een bewakingscamera heeft, is het belangrijk dat deze altijd goed werkt. Helaas gaat er wel eens iets mis, waardoor een deel van de camera niet meer werkt. Als dit bij u gebeurt, raak dan niet in paniek! Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om het probleem te verhelpen.

 

Welke onderdelen kunnen er allemaal stuk gaan?

De meest voorkomende problemen hebben te maken met de stroomvoorziening, de bedrading en de connectoren.

 

Stroomvoorziening

Controleer eerst de stroomvoorziening. Zorg ervoor dat de camera is aangesloten op het stopcontact en stroom ontvangt. Als dat het geval is, ga dan verder met de volgende stap.

 

Aansluitingen

Controleer vervolgens de aansluitingen. Zorg ervoor dat alle kabels goed zijn aangesloten op zowel de camera als de stroombron. Als dat het geval is, ga dan verder met de volgende stap.

 

Als u beide zaken hebt gecontroleerd en het probleem blijft bestaan, dan moet u wellicht het kapotte onderdeel van de camera vervangen. Dit kan meestal worden gedaan door contact op te nemen met de fabrikant of een gekwalificeerde technicus.

 

Wat als de beveiligingscamera kapot binnen is gekomen?

Als u een kapotte beveiligingscamera hebt ontvangen, is het eerste wat u moet doen contact met ons opnemen. Dan kunnen we een nieuwe verzenden of het geld terug geven.

 

In de meeste gevallen zal het volgen van deze stappen uw kapotte beveiligingscamera repareren. Echter, als je nog steeds problemen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met een professional voor hulp!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden