Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Gestolen pakjes Dit is wat je moet doen

Gestolen pakjes? Dit is wat je moet doen

Pakjes gestolen? Het gebeurt helaas steeds vaker. In dit blogartikel leggen we je uit wat je moet doen als je pakket is gestolen.

 

Zoals je waarschijnlijk weet, is het aantal pakketjes dat jaarlijks gestolen wordt aanzienlijk toegenomen. In 2017 werden er in Nederland maar liefst 80.000 pakketjes gestolen. Dit is natuurlijk hartverscheurend, vooral als het jouw pakketje betreft. Maar wat kan je doen om ervoor te zorgen dat je pakketje niet gestolen wordt?

 

Wanneer je een pakketje verwacht, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er iemand thuis is om het in ontvangst te nemen. Dit kan door bijvoorbeeld een afspraak met de postbode te maken of ervoor te zorgen dat er iemand bij jou in de buurt is die het pakketje in ontvangst kan nemen.

 

Ook is het belangrijk om te weten wanneer je pakketje wordt bezorgd. Zo kun je ervoor zorgen dat er iemand thuis is op het moment dat het pakketje wordt bezorgd. Het is ook handig om de track & trace code van je pakketje in de gaten te houden, zodat je weet wanneer het pakketje precies wordt bezorgd.

 

Als je pakketje is gestolen, is het belangrijk om direct contact op te nemen met de vervoerder. Zo kun je een melding doen en kan de vervoerder misschien het pakketje nog terugvinden.

 

Wanneer je een beveiligingscamera of video deurbel plaatst bij je voordeur kun je precies zien wat er gebeurt en kun je ook zien wie er jouw pakketje voor de deur elke keer meeneemt. Op die manier kun je actie ondernemen en ervoor zorgen dat het niet meer gebeurt!

 

We hopen dat je nooit meer te maken krijgt met gestolen pakketjes. Maar mocht het toch gebeuren, dan weet je nu wat je moet doen!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarom het goed is om een beveiligingscamera te vergelijken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden