Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Google home tips om jouw huis helemaal slim te maken

Google home tips om jouw huis helemaal slim te maken

Heb je een Google Home? Dan wil je natuurlijk weten hoe je deze slim kunt inzetten in en rondom je huis. In dit blogartikel geven we tips over het instellen van Google Home, maar ook over het aansturen van slimme apparaten met behulp van jouw stem. Lees snel verder om alles te weten te komen!

 

Google Home tips voor optimaal gebruik

Om Google Home optimaal te kunnen gebruiken is het belangrijk deze eerst goed in te stellen. Dit doe je door de app te downloaden en hierin je toestel te koppelen. Vervolgens kun je allerlei instellingen aanpassen, zoals de taal en het geluid. Wanneer je Google Home voor het eerst gebruikt, is het dan ook aan te raden om deze stappen te volgen.

 

Apparaten aansturen

Nadat je Google Home hebt ingesteld, kun je deze gaan gebruiken om allerlei slimme apparaten in en rondom je huis aan te sturen. Dit kan bijvoorbeeld een lamp zijn, maar ook je thermostaat of een music evenement. Het enige wat je hoeft te doen is de Google Home app te openen en hierin de juiste commando’s in te spreken. Op die manier kun je heel eenvoudig alles in en rondom je huis aansturen!

 

Routines instellen met Google Home

Een handige Google Home tip is het instellen van routines. Dit zijn een aantal taken die je in een keer kunt uitvoeren door simpelweg één commando in te spreken. Zo kun je bijvoorbeeld een routine instellen om ‘s ochtends wakker te worden met muziek en een lamp die aangaat. Of wat dacht je van een routine voor als je thuiskomt, waarbij de verwarming automatisch aangaat en de tv aan gaat? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en het instellen van routines is eenvoudiger dan je denkt!

 

Heb jij een Google Home? Dan hopen we dat deze Google Home tips je helpen om het maximale uit dit toestel te halen. Wanneer je nog vragen hebt over het gebruik van Google Home, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag verder!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden