Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
gps tracker hond met simkaart

GPS tracker hond met simkaart

Heb je een hond? Dan is een GPS tracker voor honden misschien iets voor jou! Met zo'n apparaatje kun je precies zien waar je viervoeter zich bevindt. Handig als hij of zij losloopt, maar ook gewoon leuk om te weten. Er bestaan verschillende soorten GPS trackers, maar allemaal werken ze op basis van GPS en/of GSM signalen. Zoek dus goed naar de juiste GPS tracker hond met simkaart en geniet ervan dat je altijd weet waar je hond is!

 

Hoe werkt een GPS tracker voor jouw hond met simkaart?

Een GPS tracker hond met simkaart is eigenlijk niet veel anders dan een gewone gps tracker. Het apparaatje wordt vastgemaakt aan de halsband van je hond en maakt via gps of gsm signalen contact met een centrale server. Die server geeft dan weer door waar het apparaatje zich bevindt aan de telefoon of tablet van de eigenaar. Zo kun je dus precies zien waar jouw hond uithangt!

 

Gps Tracker Voor Huisdieren Honden En Katten Met App Tracking

Gps Tracker Voor Huisdieren Honden En Katten Met App Tracking

Specificaties

  • 4G lte tracker voor hond en kat
  • IP67 weerbestendig
  • Makkelijk in gebruik en nauwkeurig
  • Alarm buzzer om huisdier te vinden
  • 3 nummers kunnen inbellen en meeluisteren

 

Weet altijd waar jouw hond zich bevindt

GPS trackers voor honden zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er simpele gps trackers die alleen gebruikmaken van gps signalen. Dit betekent dat ze eigenlijk alleen werken als je hond in de buurt van een gebouw of auto is. Heb je liever een GPS tracker hond met simkaart? Dan kun je kiezen voor een apparaatje dat gebruik maakt van gsm signalen. Dit betekent dat de tracker ook werkt als je hond in het bos of op een andere plek is waar geen GPS signalen zijn. Wel zo handig!

 

Waar moet ik op letten?

Een GPS tracker voor je hond aanschaffen? Let dan goed op de volgende punten:

- Het apparaat moet geschikt zijn voor de halsband van je hond.

- Kies voor een GPS tracker met simkaart als je hond vaak buiten is of in gebieden waar weinig gps signalen zijn.

- Let op de batterijduur. Sommige GPS trackers gaan maar een paar uur mee, terwijl andere wel een week of langer meegaan.

- Het abonnement: kies je voor een GPS tracker met simkaart, dan zul je ook een abonnement moeten nemen bij een gsm provider. Kijk daar dus even goed naar wat de kosten zijn.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden