Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
GPS tracker voor mensen met dementie

GPS tracker voor mensen met dementie

Steeds meer mensen met dementie worden thuis verzorgd. Dit brengt veel voordelen met zich mee, maar het is ook belangrijk dat deze mensen goed in de gaten worden gehouden. Daarom is er nu een GPS tracker voor dementie ontwikkeld, die ervoor zorgt dat familieleden en verzorgers altijd op de hoogte zijn van hun locatie.

 

GPS tracker voor mensen met dementie

Een GPS tracker is een apparaatje dat je aan iemands kleding kan bevestigen en waarmee je altijd weet waar die persoon zich bevindt. Dit is natuurlijk heel erg handig voor mensen met dementie, die vaak verdwalen en soms ook weglopen. De GPS tracker zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van hun locatie, zodat je ze snel kunt vinden als ze ergens anders naartoe gaan.

 

GPS tracker met hulpknop

De GPS tracker voor mensen met dementie is niet alleen handig om ze te kunnen vinden, maar heeft ook een hulpknop waarmee ze direct contact kunnen opnemen met hun familieleden of verzorgers. Dit is heel erg fijn voor mensen die soms verward zijn en hulp nodig hebben. De GPS tracker is dus niet alleen handig voor de familieleden en verzorgers, maar ook voor de mensen met dementie zelf.

 

Gps Tracker Met Sos Knop Perfect Voor Kinderen, Zieken Of Ouderen

Gps Tracker Met Sos Knop Perfect Voor Kinderen, Zieken Of Ouderen

Specificaties

  • GPS tracker met duidelijke SOS knop
  • Direct een melding
  • Werkt op simkaart
  • Eerdere locaties terug kijken

 

Hoe werkt een GPS tracker voor mensen met dementie?

Een GPS tracker voor mensen met dementie werkt heel eenvoudig. Je bevestigt het apparaatje aan de kleding van de persoon met dementie en je bent klaar om te gaan. De GPS tracker zal automatisch hun locatie bijhouden en je kunt deze op elk moment opvragen. Ook ontvang je een melding als de GPS tracker uitgeschakeld wordt, zodat je weet dat er iets aan de hand is.

 

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een GPS tracker voor mensen met dementie?

Er zijn verschillende GPS trackers op de markt, dus het is belangrijk om goed te kijken naar wat je nodig hebt. Sommige GPS trackers zijn bedoeld om alleen de locatie bij te houden, terwijl andere GPS trackers ook een hulpknop hebben waarmee je direct contact kunt opnemen met de persoon. Kijk dus goed naar wat je nodig hebt en maak daarna een keuze.

 

Gebruik een sim kaart voor GPS tracker dementie

Als je een GPS tracker voor mensen met dementie gaat gebruiken, is het belangrijk om er een sim kaart in te doen. Dit zorgt ervoor dat de GPS tracker altijd bereikbaar is en je kunt er dus altijd contact mee opnemen. Bovendien kun je ervoor kiezen om de GPS tracker op te laden met een sim only abonnement, waardoor je maandelijks minder kosten hebt. Kies dus voor een GPS tracker met sim kaart en maak gebruik van de voordelen.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarom het goed is om een beveiligingscamera te vergelijken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden