Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
HDMI splitter met afstandsbediening

HDMI splitter met afstandsbediening

Als je HDMI apparaten wilt aansluiten op één scherm, dan is een HDMI splitter met afstandsbediening de oplossing voor jou. Je kunt er meerdere HDMI bronnen zoals een Blu-ray speler, PlayStation of Xbox op aansluiten en ze allemaal tegelijkertijd weergeven op het scherm. Bovendien is de HDMI splitter met afstandsbediening heel gemakkelijk in gebruik.

 

Eenvoudig meerdere apparaten aansluiten

Met de HDMI splitter met afstandsbediening kun je dus eenvoudig HDMI apparaten op één scherm aansluiten en alle bronnen tegelijkertijd weergeven. HDMI splitters zijn er in verschillende uitvoeringen, dus kies er één die past bij het aantal HDMI apparaten dat je wilt aansluiten. Bekijk ook altijd even de specificaties voordat je een HDMI splitter aanschaft, want sommige modellen ondersteunen alleen bepaalde resoluties of frame rates. Als je twijfelt, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Waar moet ik op letten voordat ik een HDMI splitter met afstandsbediening wilt kopen?

Als je een HDMI splitter wilt kopen, is het belangrijk dat je weet welke apparaten je wilt aansluiten. HDMI splitters zijn er namelijk in verschillende uitvoeringen en sommige modellen ondersteunen alleen bepaalde resoluties of frame rates. Bekijk ook altijd even de specificaties voordat je een HDMI splitter aanschaft.

 

Hoe moet ik een HDMI splitter met afstandsbediening aansluiten?

HDMI splitters zijn eenvoudig aan te sluiten. Volg de onderstaande stappen om je HDMI splitter met afstandsbediening aan te sluiten:

 

- Sluit de HDMI kabels van je apparaten (bronnen) op de HDMI ingangen van de HDMI splitter aan.

- Sluit de HDMI kabels van je scherm(en) op de HDMI uitgangen van de HDMI splitter aan.

- Zet alle apparaten en het scherm aan.

- Selecteer met de afstandsbediening de HDMI bron die je wilt weergeven op het scherm.

 

HDMI splitters zijn dus heel eenvoudig in gebruik. Bovendien is de HDMI splitter met afstandsbediening ook nog eens heel gemakkelijk aan te sluiten. Volg de bovenstaande stappen en je bent klaar om HDMI apparaten op één scherm aan te sluiten en alle bronnen tegelijkertijd weer te geven. HDMI splitters zijn er in verschillende uitvoeringen, dus kies er één die past bij het aantal HDMI apparaten dat je wilt aansluiten.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarom het goed is om een beveiligingscamera te vergelijken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden