Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Heb je met een vaste internet kabel beter beeld met jouw beveiligingscamera

Heb je met een vaste internet kabel beter beeld met jouw beveiligingscamera?

Heb je wel eens nagedacht over het gebruik van een vaste internet kabel bij jouw beveiligingscamera? Veel mensen denken dat dit geen verschil maakt, maar dat is zeker niet het geval! In deze blogpost lees je waarom een vaste internetkabel beter is dan een draadloze verbinding.

 

Minder gevoelig voor storingen

Een vaste internet kabel zorgt ervoor dat er geen interferentie is met andere draadloze signalen in huis. Dat betekent dat je een betere beeldkwaliteit hebt, omdat er geen haperingen of vertragingen in het signal zijn. Bovendien is een vaste verbinding veel minder gevoelig voor storingen van buitenaf, zoals bijvoorbeeld weersomstandigheden.

Kortom: als je de keuze hebt tussen een vaste en een draadloze verbinding, kies dan voor de vaste internet kabel! Je zult merken dat het een groot verschil maakt.

 

Welke beveiligingscamera's kun je aansluiten met een internet kabel?

Alle moderne beveiligingscamera's zijn tegenwoordig uitgerust met een ethernetpoort, waarmee je ze makkelijk aansluiten op jouw thuisnetwerk. Op die manier kun je live beelden streamen naar jouw computer of smartphone, en opnemen op een externe harde schijf. Kies bij de aanschaf van jouw beveiligingscamera dus altijd voor een model met ethernet aansluiting!

 

Hoe moet je een internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera?

Het aansluiten van een internetkabel is heel simpel: je sluit de ene kant van de kabel in jouw router, en de andere kant in de ethernetpoort van jouw beveiligingscamera. Zorg ervoor dat je beveiligingscamera in de buurt van jouw router staat, zodat de verbinding zo sterk mogelijk is. Als je allebei apparaten verder weg hebt staan, kun je overwegen om een ​​langere ethernetkabel te gebruiken of een powerline adapter te installeren. Powerline adapters maken gebruik van het stopcontact om een ​​signaal door je huis te sturen, en zijn daarom ideaal als je geen gemakkelijke toegang tot een ethernetkabel hebt.

 

Vragen?

Heb je nog vragen over dit onderwerp, of wil je weten hoe je jouw beveiligingscamera op een vaste internet kabel aansluit? Stuur ons dan gerust een berichtje, we helpen je graag verder!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel De voor en nadelen als je een internet kabel moet trekken
Volgend artikel Wat is een internet kabel splitter?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden