Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
het gebruik van een pinhole camera

Het gebruik van een pinhole camera

Een pinhole camera is eigenlijk heel simpel. Het is niets meer dan een doos of een ander object waarin je een klein gaatje steekt. Door dit gaatje valt het licht naar binnen en wordt het opgevangen door de film of sensor. Door dit principe kan je met behulp van een pinhole beveiligingscamera zeer goed in de gaten houden wat er buiten gebeurt, zonder dat iemand hiervan op de hoogte is!

 

Een pinhole camera gebruiken

De pinhole beveiligingscamera is dan ook een uitkomst voor mensen die op zoek zijn naar een discrete manier van (buiten)beveiliging. Doordat de camera zo klein is, kan je hem overal plaatsen. Bovendien is het niet mogelijk om de pinhole camera te detecteren met het blote oog. Kortom: een pinhole beveiligingscamera is onzichtbaar, maar wel heel effectief!

 

Een pinhole camera plaatsen

Een pinhole beveiligingscamera is ideaal voor het in de gaten houden van een ruimte of plek waar je niet bij kan komen. Denk hierbij aan een tuin, garage of zelfs een kantoorruimte. Ook is het mogelijk om de pinhole camera op een plek te plaatsen waar je normaal gesproken geen beveiligingscamera zou verwachten. Dit maakt de pinhole camera extra effectief, omdat inbrekers hier niet op voorbereid zijn.

 

Hoe moet je een pinhole camera installeren?

Installeren is simpel: je plaatst de pinhole camera op een plek waar hij onopgemerkt kan werken en zorgt ervoor dat het gaatje vrij is. Vervolgens sluit je de pinhole camera aan op een beeldscherm of computer, zodat je de beelden kunt bekijken. Het is belangrijk om te checken of het gaatje niet geblokkeerd wordt door voorwerpen, zoals bomen of gebouwen. Als alles goed is ingesteld, kan je de pinhole beveiligingscamera aanzetten en direct gebruiken!

 

De beelden van een pinhole camera opslaan

De pinhole beveiligingscamera maakt gebruik van een SD-kaart om de beelden op te slaan. Deze kaart kan je gemakkelijk uitnemen en eventuele beelden bekijken of bewaren. Het is aan te raden om de pinhole camera regelmatig te controleren, zodat je geen belangrijke beelden mist.

 

Dahua Hac-Hum3201B 4In1 Pinhole Camera Met Starlight Voor Binnenshuis

Dahua Hac-Hum3201B 4In1 Pinhole Camera Met Starlight Voor Binnenshuis - Security Thuis

Specificaties

  • 4in1 pinhole mini camera voor binnen
  • Starlight functie
  • 1/2.8 inch CMOS, 2MP
  • 4in1 output (HDCVI / HDTVI / AHD / 960H)
  • 2.8mm vast lens

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. 

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden