Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Het nut van een dummy camera buiten plaatsen

Het nut van een dummy camera buiten plaatsen

Heeft het nut om een dummy camera buiten te plaatsen? In deze blog leggen we graag uit hoe je een dummy camera buiten kan plaatsen en de voordelen daarvan.

 

Wat is een dummy camera?

Een dummy camera is niet van een echte beveiligingscamera te onderscheiden. Een dummy camera is een namaak van een echte beveiligingscamera. Op een dummy camera zitten meestal ook led lampjes en een kabel gemonteerd, zodat het net een echte beveiligingscamera lijkt. Het is mogelijk om een dummy camera binnen en buiten te plaatsen.

 

Het voordeel van een dummy camera

Een dummy camera werkt preventief en zal daarom ongewenste personen afschrikken, zeker wanneer je een dummy camera buiten plaatst. Als je de dummy camera goed plaatst en ook de kabel netjes wegwerkt zoals bij een echte beveiligingscamera, dan is deze niet te onderscheiden van een echte camera. Een ander voordeel is, is dat je weinig geld kwijt bent aan een dummy camera. Zo kun je voor een kleine prijs toch je huis beveiligen.

 

Nadeel van een dummy camera

Het nadeel is wanneer je een dummy camera hebt geplaatst deze dus geen beelden opneemt. Mocht er dan echt iets gebeuren heb je dit niet op beeld staan. 

 

Dummy camera’s combineren

Het is ook mogelijk om dummy camera’s te combineren met echte beveiligingscamera’s. Stel je wilt rondom je huis of bedrijf camera’s laten ophangen kun je ook een aantal dummy camera’s er tussen hangen die lijken op de echte beveiligingscamera’s. Dit scheelt in je investering. Het nadeel is uiteraard wel dat wanneer er iets gebeurt net op de plek waar je dummy camera hangt, je hier geen beelden van hebt vastgelegd.

 

Bekijk hier al onze dummy camera's

 

Dummy camera plaatsen

Wanneer je een dummy camera hebt besteld via onze webshop, kun je deze aan laten sluiten door middel van onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. 

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis camera's laten installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen en een scherpe totaalprijs kunnen aanbieden.

 

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden