Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Het voordeel van een beveiligingscamera app

Het voordeel van een beveiligingscamera app

Wanneer je een beveiligingscamera of een volledig beveiligingscamera systeem hebt is het gebruik van een app daarbij echt een waardevolle toevoeging. In dit artikel vertellen we meer over het gebruik van een app bij jouw beveiligingssysteem. 

 

Waarom een app gebruiken?

De meeste beveiligingscamera's kun je verbinden met een app die je installeert op een apparaat naar keuze. Via de app heb je de mogelijkheid om verschillende instellingen aan te passen, live meekijken, beelden direct opnemen via de app en meer. De voornaamste reden waarom mensen gebruik maken van een app is dat ze op afstand op ieder moment mee kunnen kijken en dat ze een melding kunnen ontvangen wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dat laatste is fijn voor wanneer je bijvoorbeeld lang weg bent van thuis, als je dan een melding ontvangt kun je meteen zien wat er aan de hand is en kun je zo nodig daar actie op ondernemen. 

 

Terug praat functie

Sommige camera's hebben een voice functie waardoor je via de app kan spreken. Stel voor dat er wordt ingebroken en hierover krijg je een melding, dan zou je via de app iets in kunnen spreken wat de inbreker direct kan horen en hem kan afschrikken. 

 

Verschillende apps

Wanneer je een camera besteld en deze kun je verbinden met een app staat dit goed omschreven in de gebruiksaanwijzing van de camera. Daar staat welke app je moet downloaden en hoe de installatie werkt, welke app je moet downloaden verschilt per merk. Wat er allemaal mogelijk is ligt ook aan de specificaties van de camera, deze kun je altijd terug vinden in de omschrijving van de beveiligingscamera. 

 

Installatie van de camera en app

Wanneer je de camera hebt geïnstalleerd of hebt laten installeren, is het daarna de volgende stap om verbinding te maken met de app. Het stappenplan staat duidelijk omschreven in de gebruiksaanwijzing. Mocht je er niet uit komen kun je altijd contact met ons opnemen. 

 

Heb je een IP camera? Lees dan deze blog over de installatie van jouw IP camera op je mobiel.

 

Vragen?

Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

 

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden