Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Hikvision colorvu bullet camera

Hikvision colorvu bullet camera

Hikvision is een beveiligingscamera merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve producten. Zo ook de Hikvision colorvu bullet camera. Deze camera is speciaal ontworpen voor buitengebruik en levert uitzonderlijke beeldkwaliteit. Wat houdt het begrip 'bullet camera' in? En wat betekent 'colorvu'? In dit artikel geven we antwoord op deze vragen én geven we meer informatie over de Hikvision colorvu bullet camera.

 

De bullet camera

Een bullet camera is een beveiligingscamera die vaak wordt gebruikt voor buitengebruik. Deze camera's zijn klein en compact en hebben een strak design. Daarnaast leveren ze uitzonderlijke beeldkwaliteit. De Hikvision colorvu bullet camera is hier een goed voorbeeld van. Deze camera is speciaal ontworpen voor buitengebruik en levert beelden in hoge resolutie. Daarnaast beschikt de camera over infraroodverlichting, waardoor hij ook 's nachts goed te gebruiken is.

 

Wat betekent colorvu?

Het begrip 'colorvu' houdt in dat de camera beelden kan opnemen in kleur. Dit is een handige functie, omdat het mogelijk is om een duidelijker beeld te krijgen van het onderwerp dat wordt gefilmd. Bij weinig licht kan de colorvu camera nog steeds haarscherp kleurenbeeld geven. De Hikvision colorvu bullet camera beschikt over meerdere functies, zoals bewegingsdetectie en cloudopslag. Hiermee is deze camera een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve beveiligingscamera.

 

Het merk Hikvision

Hikvision is een bekend merk op het gebied van beveiligingscamera's. Het merk levert kwalitatieve camera's die zowel geschikt zijn voor binnen- als buitengebruik. Daarnaast beschikt Hikvision over uitgebreide softwarepakketten, waarmee je de beveiligingscamera's eenvoudig kunt instellen en bedienen. De Hikvision colorvu bullet camera is één van de vele kwalitatieve beveiligingscamera's van het merk. Met deze camera ben je verzekerd van een duidelijk en scherp beeld, ook bij weinig licht.

 

Hikvision Colorvu 8Mp Netwerk Bullet Camera Met 24/7 Kleurenbeeld

Hikvision Colorvu 8Mp Netwerk Bullet Camera Met 24/7 Kleurenbeeld

Specificaties

  • 8MP resolutie
  • IP netwerk camera
  • 2.8mm vaste lens (Circa 120° Kijkhoek)
  • 24/7 kleurenbeeld
  • Focus op mens en voertuig classificatie gebaseerd op 'Deep Learning'
  • IP67 weerbestendig

 

Waarom kiezen voor een kleur nachtzicht (colorvu) in plaats van een zwart wit nachtzicht?

Een zwart wit nachtzicht houdt in dat alle beelden in zwart en wit worden weergegeven. Dit is vaak minder duidelijk dan een kleur nachtzicht, waarbij elke kleur zijn eigen intensiteit heeft. Hierdoor is het gemakkelijker om onderscheid te maken tussen verschillende objecten en kun je ook in het donker duidelijk alles zien. De Hikvision colorvu bullet camera beschikt over een kleur nachtzicht, waardoor je in iedere situatie duidelijk beelden krijgt. Deze camera is daarom een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare beveiligingscamera.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden