Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Hikvision dome camera

Hikvision dome camera

Wilt u graag beveiliging voor uw woning of bedrijf? Kies dan Hikvision dome camera's! Deze beveiligingscamera's zijn van hoge kwaliteit en bieden een goede bescherming. Hikvision is een populair merk op het gebied van beveiligingscamera's, dus u maakt altijd de juiste keuze als u voor Hikvision dome camera's kiest.

 

Het merk Hikvison

Hikvision is een bedrijf dat onder andere beveiligingscamera's maakt. Het merk Hikvision is erg populair in de beveiligingswereld en staat bekend om zijn hoge kwaliteit camera's. Hikvision dome camera's zijn dan ook een goede keuze als u op zoek bent naar een betrouwbare beveiligingscamera. Deze camera's bieden namelijk een hoge resolutie en zijn daardoor perfect voor het beveiligen van grote ruimtes.

 

Hikvison dome camera met verschillende opties

Hikvision dome camera's zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten, dus er is altijd een Hikvision dome camera die bij u past. U kunt kiezen voor een Hikvision dome camera met infrarood of een Hikvision dome camera met een bewegingsmelder. Daarnaast zijn er Hikvision dome camera's met een ingebouwde microfoon en Hikvision dome camera's met WIFI. Zo kunt u altijd de juiste Hikvision dome camera kiezen voor uw situatie.

 

Hikvision Acusense 4Mp Netwerk Dome Camera Met Gemotoriseerde Lens

Specificaties

  • 4MP Resolutie
  • 2.8 - 12mm Gemotoriseerde Varifocale Lens
  • 108° - 30° Kijkhoek
  • Focus op mens en voertuig classificatie gebaseerd op 'Deep Learning'
  • IP66, IK10

 

Waarvoor kun je een Hikvison dome camera gebruiken?

Hikvision dome camera's kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Zo kunt u een Hikvision dome camera gebruiken om te bewaken wat er binnen uw woning gebeurt, maar ook voor het beveiligen van grote ruimtes zoals een school of een winkel. Hikvision dome camera's zijn daarnaast ook geschikt voor buitengebruik, dus u kunt ze ook prima gebruiken om het terrein rondom uw bedrijf te beveiligen.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Tips om motorfiets diefstal te voorkomen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden