Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Hikvision IP camera set kopen

Hikvision IP camera set kopen

Op zoek naar een Hikvision camera set? In dit artikel vertellen we je meer over het merk Hikvision en de IP camera sets die wij van dit merk aanbieden. 

 

Waarom een Hikvision IP camera set?

Hikvision een zeer goed en betaalbaar merk op het gebied van camera beveiliging. Voor een kleine prijs heb je al een zeer goede camera of camera set. Wil je meer camera's en meer opties? Dan wordt de prijs uiteraard ook meer. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is erg goed!

 

Hoe werkt een Hikvision camera set?

Een IP camera maakt gebruik van het internetprotocol oftewel IP, dit kan draadloos zijn of bekabeld. Beeld en geluid worden via het internet verzonden en kunnen hierdoor overal ter wereld worden bekeken. Dit kan op verschillende apparaten zoals; computer, laptop, tablet en smartphone. We leveren ook IP recorders voor onze IP camera’s.

 

Opslag van een Hikvision camera set

Alle IP camera sets die wij aanbieden van het merk Hikvision zijn inclusief met recorder. Je kan dan ook nog kiezen hoeveel opslag je wilt, dit ligt aan jouw wensen. Wil je constant opnemen? Dan heb je meer opslag nodig. 

 

Weinig kabels en meekijken zonder recorder

Voor de aansluiting van een IP camera heb je minder kabels nodig, dat scheelt een hoop werk en montage. Een IP camera is gemakkelijk aan te sluiten op een internet netwerk die goed werkt, je kan ook gebruik maken van netwerk kabels. Daarnaast kun je direct meekijken zonder recorder!

 

Wat zijn de nadelen?

Onze monteurs zien weinig nadelen bij het kopen van een IP camera set. Het enige nadeel is wanneer je een IP camera set aansluit via een switch of router dien je deze zelf handmatig te activeren en te voorzien van ip adressen met gebruikersnamen en wachtwoorden. Wanneer je een IP camera set zou aansluiten via een recorder, hoef je dit niet handmatig in te stellen. De recorder doet dit automatisch zelf voor alle aangesloten IP camera’s

 

Waar moet je op letten bij het kopen van een Hikvision IP camera set?

Om te weten welke IP camera set je wilt kopen is het goed om in kaart te brengen waar je de camera’s voor wilt gebruiken, wil je ze binnen of buiten hangen en wat is ongeveer het budget. Als je dit weet kun je uiteraard gerichter zoeken naar de perfecte IP camera set voor jouw situatie.

Wanneer je een IP camera set gaat kopen is het ook goed om verder te kijken naar de mogelijkheden. Hieronder hebben we een aantal vragen die je jezelf kan stellen voordat je de gewenste IP camera set gaat kopen.

 • Wil je een IP camera set voor binnen en of buiten?
 • Hebben de beveiligingscamera’s infrarood? Dit is belangrijk voor het nachtzicht.
 • Is het mogelijk om verbinding te maken met een app en op afstand meekijken?
 • Blijft er verbinding wanneer de stroom uitvalt?
 • Is de IP camera set goed beveiligd tegen hacken?
 • Wil je de beelden via een recorder opslaan, via de cloud of anders?

Wanneer je deze vragen voor jezelf hebt beantwoord, wordt het een stuk makkelijker om de juiste IP camera set te kopen.

 

Waar op letten bij een Hikvision IP camera set voor buiten?

Als je de camera’s voor buiten gaat gebruiken is het belangrijk dat je IP camera’s hebt in je IP camera set die bestendig zijn tegen een flinke regenbui. Je wilt natuurlijk de beste IP camera’s buiten hangen waar je lang plezier van hebt. Ga je de camera’s gebruiken tegen inbrekers? Dan is het bullet design camera goed om te plaatsen, deze vallen goed op en werken daarom preventief.

 

Hikvision Set 4×4Mp Ip Camera Vandaalbestendig En Geschikt Voor Buiten

hikvision ip camera set

Specificaties

 • Complete Hikvision set met recorder en 4 IP camera's
 • 4MP resolutie camera
 • PoE recorder, data en stroom over 1 kabel
 • 8 PoE poorten voor 8 camera's
 • Weergave op telefoon mogelijk
 • Weer- en vandaalbestendige camera's

 

Waar op letten bij een Hikvision IP camera set voor binnen?

Het is natuurlijk ook mogelijk om een IP camera set binnen te plaatsen, zowel binnen bedrijven als particulier. Wat handig is aan een IP camera, is dat je ze draadloos kan ophangen en ze verbinding kan laten maken met jouw internet netwerk. Zo hoef je geen lange kabels door gebouwen of huizen te trekken, ideaal!

Het allerbelangrijkste is een goede internetverbinding. Wanneer deze niet goed is, kun je niet het beste uit jouw camera set halen en dat zou erg jammer zijn.

 

Hikvision compleet set met 8x 2mp PoE ip beveiligingscamera's

Specificaties

 • Hikvision IP camera set compleet pakket
 • Compleet met 16 kanalen nvr en 8x PoE ipc
 • Volledig weerbestendig voor binnen en buiten
 • Smarthpone weergave met Push Video
 • Nachtzicht met Exir infrarood technologie
 • 2MP ip camera's met 4K nvr recorder

 

Wil je een Hikvision IP camera set laten installeren?

Dat kan met gemakkelijk met onze installatieservice. Een camera set aansluiten is niet altijd makkelijk, vooral door de meerdere camera’s die je wilt laten plaatsen. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden en wensen van jouw project.

Wanneer je een camera set hebt besteld via onze webshop, kun je deze aan laten sluiten door middel van onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. 

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een IP camera set laten installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

 

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Op wat voor manieren krijgen beveiligingscamera's stroom?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden