Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Hikvision PTZ camera

Hikvision PTZ camera

Bent u op zoek naar een beveiligingscamera van het merk Hikvision? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In deze blogpost vertellen we alles over PTZ camera's van Hikvision en geven we wat tips om tot een goede keuze te komen.

 

Het merk Hikvision

Hikvision is een wereldwijd toonaangevend leverancier van beveiligingsproducten en oplossingen. Het bedrijf biedt een uitgebreid portfolio van producten, waaronder IP-camera's, analoge camera's, DVR's, NVR's, netwerkkaarten en software. Hikvision is toegewijd aan het ontwikkelen van innovatieve beveiligingsoplossingen die bedrijven en organisaties helpen hun veiligheid te verbeteren.

 

Wat is een PTZ camera?

PTZ staat voor Pan/Tilt/Zoom. Een PTZ-camera is een beveiligingscamera die kan worden aangestuurd om horizontaal (pan) en verticaal (tilt) te bewegen, en in- of uitzoomt (zoom). Dit geeft de operator veel flexibiliteit bij het volgen van bewegende objecten en het verkrijgen van een goed beeld. Hikvision PTZ-camera's zijn ideaal voor toepassingen waar een hoge mate van precisie vereist is, zoals bij het bewaken van grote ruimtes of openbare locaties.

 

Hikvision 2mp ip poe ptz camera, varifocale lens, 25x zoom, 100m infrarood, vca intelligentie, ondersteund 1micro sd, wdr

Hikvision 2mp ip poe ptz camera, varifocale lens, 25x zoom, 100m infrarood, vca intelligentie, ondersteund 1micro sd, wdr - Security Thuis

Specificaties

  • Hikvision 2mp ip poe gemotoriseerde camera
  • 1/2,5inch progressieve scan cmos
  • H.265+/H.265 compressie
  • 4,8~120mm varifocale ptz lens 25x auto iris zoom
  • Ondersteund micro sd tot 256gb | Infrarood led met 100m nachzicht
  • WDR (120dB) | 3DNR | BLC | HLC

 

Hoe kiest u de juiste PTZ-camera?

Als u op zoek bent naar een Hikvision PTZ-camera, is het belangrijk om te overwegen waar de camera zal worden gebruikt. Zal de camera binnen of buiten worden gebruikt? Wat is het bereik van de camera? Hoe vaak moet de camera in- en uitzoomen? Door deze vragen te beantwoorden, kunt u beter begrijpen welke PTZ-camera het beste bij uw toepassing past.

 

Kan ik de camera's van Hikvison koppelen met een app?

Ja, u kunt de Hikvision-app gebruiken om verbinding te maken met uw Hikvision-camera's. De app biedt een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot uw beelden en opnames vanaf uw mobiele telefoon of tablet. U kunt ook uw Hikvision-camera's instellen en configureren met de app.

 

Hikvision biedt een breed scala aan PTZ-camera's, dus er is altijd een camera die aan uw behoeften voldoet. Neem contact met ons op om te bespreken welke Hikvision PTZ-camera het beste bij u past. Wij helpen u graag verder!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden