Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Hoe gebruik je een IP dome camera

Hoe gebruik je een IP dome camera?

Een IP dome camera is een beveiligingscamera met een koepelvormig ontwerp. Dit type camera heeft vele voordelen ten opzichte van andere beveiligingscamera's. In deze blog post vertellen we je alles over IP dome camera's!

 

Dome camera in het kort

Een IP dome camera is een beveiligingscamera met een koepelvormig ontwerp. Hierdoor biedt deze camera veel meer bescherming dan andere beveiligingscamera's. De lens van de camera zit veilig weggeborgen in de koepel, waardoor deze niet gemakkelijk beschadigd kan raken.

 

IP dome camera kan netjes worden weggewerkt tijdens installatie

Een ander voordeel van het koepelvormige ontwerp is dat de camera eenvoudiger te installeren is. De camera komt meestal op een hoge plek te hangen, waardoor de kans op storingen of onjuiste beeldvorming nihil is. Daarnaast is een IP dome camera ook nog eens heel discreet. Het koepelvormige ontwerp zorgt ervoor dat deze camera bijna onzichtbaar is en kan daarom netjes worden weggewerkt zonder dat deze te overdreven aanwezig is.

 

Wat wilt IP zeggen?

IP dome camera's zijn uitgerust met een IP-adres. Dit betekent dat deze camera's direct op het internet aangesloten kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om live beelden van je woning of bedrijf te bekijken vanaf elke plek ter wereld waar je maar wilt. Daarnaast is het ook mogelijk om op afstand de camera's te bedienen, zodat je altijd in de gaten kunt houden wat er gebeurt.

 

Kan ik meerdere IP dome camera's plaatsen?

Je kunt meerdere IP dome camera's plaatsen, maar houd er wel rekening mee dat het aantal camera's afhankelijk is van de snelheid van je internetverbinding. Heb je een trage internetverbinding? Dan adviseren we je om niet meer dan twee camera's aan te sluiten. Heb je een snelle internetverbinding? Dan kun je gerust meerdere camera's aansluiten!

 

Kan ik een IP dome camera met kabel aansluiten?

Ja, je kunt een IP dome camera met kabel aansluiten. Hiervoor heb je een netwerkkabel nodig. Deze wordt meestal meegeleverd bij de IP dome camera.

 

Kan ik ook een IP dome camera zonder kabel aansluiten?

Ja, je kunt ook een IP dome camera zonder kabel aansluiten. Hiervoor heb je alleen een wifi-verbinding nodig.

 

Wat zijn de voordelen van IP dome camera's?

Alle voordelen op een rij:

- Veilige lens in koepelvormig ontwerp

- Eenvoudige installatie

- Discreet ontwerp

- Direct op internet aangesloten

- Op afstand te bedienen

- Geschikt voor iedere situatie!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden