Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Hoe hoog moet een video deurbel hangen

Hoe hoog moet een video deurbel hangen?

Wil je graag een video deurbel kopen? Dan is het belangrijk om te weten hoe hoog deze moet hangen. Er zijn namelijk verschillende factoren die hierbij een rol spelen. In dit artikel vertellen we je alles over hoe hoog een video deurbel moet hangen!

 

Hoe werkt een video deurbel?

Een video deurbel is eigenlijk niets meer dan een normale deurbel, met één groot verschil: je kunt er ook beelden mee opnemen. Dit doe je door middel van een camera die boven de deur hangt of door de ingebouwde camera in de deurbel. Zo kun je altijd zien wie er voor je deur staat, ook als je er niet bent.

 

Waar moet je op letten bij het kopen van een video deurbel?

Als je graag een video deurbel wilt kopen, is het belangrijk om op verschillende dingen te letten. Zoals we al eerder zeiden, hangt de deurbel vaak boven de deur. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een model dat hierbij past. Sommige deurbellen zijn bijvoorbeeld te groot of te klein voor sommige deuren.

Daarnaast is het ook belangrijk om naar de beeldkwaliteit van de camera te kijken. Je wilt namelijk niet dat je beelden onscherp zijn of continu trillen. Kies daarom voor een video deurbel met een goede camera. Op die manier weet je altijd zeker dat je duidelijke beelden krijgt.

Hoe hoog moet een video deurbel hangen?

Er zijn verschillende factoren die bepalen hoe hoog je video deurbel moet hangen. Zo is het belangrijk om naar de afmetingen van je deur te kijken. Is je deur bijvoorbeeld heel hoog? Dan is het aan te raden om voor een langere deurbel te kiezen, zodat je beelden duidelijk zijn.

Daarnaast is het ook belangrijk om naar de hoeveelheid licht te kijken. Is er veel licht? Dan is het aan te raden om de deurbel hoger op te hangen, zodat je beelden niet verloren gaan in het licht. Het is belangrijk dat je de video deurbel zo hangt dat je mensen die aan de deur komen goed kunt zien.

 

Extra tips over hoe hoog een video deurbel moet hangen

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe groot de camera van de video deurbel is. Dit bepaalt namelijk hoeveel beeld je krijgt bij het aanklikken van de deurbel. Een kleine camera geeft minder beeld dan een grote camera. Daarom is het belangrijk om hier rekening mee te houden bij het uitzoeken van de juiste video deurbel.

 

Daarnaast is ook de hoogte van je deur een belangrijke factor. Als je deurbel hangt, moet de camera namelijk wel in staat zijn om het gezicht van degene die aanbelt goed te zien. Als je deur dus erg hoog is, heb je waarschijnlijk een video deurbel met een langere camera nodig.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Wat is een PIR detector?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden