Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Hoe kunt u uw huis van binnen en buiten inbraakveilig maken

Hoe kunt u uw huis van binnen en buiten inbraakveilig maken?

Uw huis inbraakveilig maken kan op verschillende manieren. In dit artikel leggen we u uit hoe u dat het beste kunt doen, zowel van binnen als buiten. We geven ook enkele tips om inbraken te voorkomen.

 

Waarom is het belangrijk om uw huis van binnen en buiten te beveiligen?

Uw huis is uw veilige plek. Het is een plek waar u zich moet kunnen ontspannen en voelen. Helaas zijn er veel mensen die proberen in te breken in huizen. Soms lukt het ze, maar gelukkig kunt u er ook veel aan doen om dit te voorkomen.

 

Hoe vaak wordt er per dag ingebroken?

Dit is moeilijk te zeggen, omdat niet alle inbraken worden gemeld. Volgens het CBS werden er in 2017 ongeveer 57.000 woninginbraken gemeld. Dit betekent dat er elke dag ongeveer 156 woninginbraken plaatsvinden.

 

Installeer bewakingscamera's

Bewakingscamera's zijn een goede manier om inbrekers af te schrikken. Als ze zien dat er bewaking is, zullen ze minder snel proberen in te breken. Bovendien kunnen de beelden van de camera's helpen bij het opsporen van verdachten.

 

Hoe kunt u uw huis van binnen en buiten beveiligen?

Er zijn verschillende manieren om uw huis inbraakveilig te maken. We hebben er een aantal voor u opgesomd:

 

- Zorg ervoor dat alle deuren en ramen goed afgesloten zijn. Dit lijkt misschien logisch, maar veel inbrekers komen via deuren of ramen naar binnen. Zorg ervoor dat ze dit niet kunnen doen door goede sloten te gebruiken en eventueel ook alarmsystemen.

- Laat geen spullen liggen die inbrekers kunnen gebruiken om binnen te komen, zoals sleutels of gereedschap.

- Verstop geen sleutels onder de mat of achter een bloempot. Inbrekers weten vaak precies waar ze moeten zoeken.

- Houd uw huis en tuin goed verlicht. Dit maakt het moeilijker voor inbrekers om onopgemerkt binnen te komen.

 

Als u deze aandachtspunten mee neemt in het extra beveiligen van uw woning , kunt u er al veel aan doen om uw huis veiliger te maken. Wilt u nog meer tips? Neem dan eens een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Wij staan u graag verder te woord.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden