Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Hoe moet je bellen met Google Home

Hoe moet je bellen met Google Home?

Google Home is een handige app die je kunt gebruiken om te bellen met andere mensen. Het werkt heel simpel: je hoeft alleen maar de naam van de persoon te noemen en Google Home zal hem of haar bellen. In dit artikel leggen we uit hoe deze app werkt, en geven we wat tips over hoe je er het beste mee kunt bellen.

 

Google Home is een spraakgestuurde assistant die je kunt gebruiken om allerlei taken uit te voeren, zoals het opzoeken van informatie, het regelen van je agenda en het afspelen van muziek. Het kan ook bellen, maar hoe werkt dat precies?

 

Als je Google Home wilt laten bellen, hoef je alleen maar de naam van de persoon te noemen die je wilt bellen. Google Home zal dan het nummer voor je draaien. Als je iemand wilt bellen die niet in je contactenlijst staat, kun je ook het telefoonnummer uitspreken.

 

Het is ook mogelijk om anoniem te bellen met Google Home, maar hiervoor moet je wel eerst een oproepinstellingen aanmaken. Anonieme bellers zullen dan niet weten wie er aan de andere kant van de lijn is, maar ze zullen wel je stem horen.

 

Om anoniem te bellen, moet je naar de instellingen van Google Home gaan en daar 'Anoniem bellen' inschakelen. Vervolgens kun je een oproep doen door te zeggen: "Oké Google, bel [naam] anoniem".

 

We raden wel aan om eerst even te oefenen met bellen voordat je iemand anoniem gaat bellen. Zo weet je zeker dat alles goed werkt en kun je eventuele problemen voorkomen.

 

Bellen met Google Home is dus heel simpel, en met deze tips moet het lukken om zonder problemen te bellen. Heel handig als je even snel iemand wilt bereiken, of als je iemand wilt bellen die niet in je contactenlijst staat. Probeer het eens uit!

 

Onthoud wel: bellen met Google Home is niet altijd anoniem, dus wees voorzichtig met wie je belt en wat je zegt. Anonieme bellers kunnen namelijk wel je stem horen, alleen weten ze niet wie je bent.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Wat is een PIR detector?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden