Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Hoe moet je een ruimte toevoegen in Google Home app

Hoe moet je een ruimte toevoegen in Google Home app?

Wil je graag een ruimte toevoegen in de Google Home app? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet. Volg de onderstaande stappen en je hebt binnen no time een extra ruimte toegevoegd!

 

Kamer toevoegen Google Home

Open de Google Home-app op je telefoon of tablet.

 

  • Tik in het midden onderaan op '+'.
  • Selecteer 'Ruimte toevoegen'.
  • Voer een ruimtenaam in en tik vervolgens op Doorgaan.
  • Selecteer het type ruimte.
  • Tik op Toevoegen. Je ruimte is nu toegevoegd!

 

In de Google Home app kun je niet alleen ruimtes toevoegen, maar ook apparaten. Als je een apparaat wilt toevoegen, moet je naar het tabblad Apparaten in de app. Klik vervolgens op '+' en selecteer het apparaat dat je wilt toevoegen. Voer de benodigde informatie in en tik op Toevoegen. Je apparaat is nu toegevoegd aan de ruimte!

 

Een kamer beheren in de Google Home app

Google Home is een handige app om je huishouden te beheren. Maar soms kan het lastig zijn om precies te weten wat je moet doen. In dit stappenplan leggen we uit hoe je eenvoudig een kamer kunt beheren in de Google Home app!

 

1. Ga naar het tabblad "Huizen" in de Google Home-app en tik op het huis waarin je de kamer wilt beheren.

2. Veeg vervolgens naar rechts of links om door de kamers te bladeren en tik op de kamer die je wilt bewerken.

3. Er zullen nu verschillende opties weergegeven worden om de kamer te beheren, zoals het toevoegen of verwijderen van apparaten, het aanpassen van de naam of het wijzigen van de locatie.

4. Kies vervolgens de optie die je wilt gebruiken en volg de instructies op het scherm om de kamer te beheren zoals je wilt!

 

We hopen dat dit stappenplan je helpt bij het beheren van een kamer in de Google Home app!

 

 

Wat kun je allemaal in de Google Home app?

In de Google Home app kun je ruimtes en apparaten toevoegen. Je kunt ook een lijst maken van alle ruimtes en apparaten in je huis. Op die manier weet je precies welk apparaat in welke ruimte staat. Daarnaast kun je in de app ook instellingen aanpassen, bijvoorbeeld de tijd en het land waarin je woont. Tot slot kun je in de app ook een backup maken van alle ruimtes en apparaten die je hebt toegevoegd. Op die manier heb je altijd een back-up als er iets gebeurt met de app of je telefoon.

 

De Google Home app is dus een handige tool voor iedereen die gebruikmaakt van Google Home apparaten. Met de app kun je alles eenvoudig beheren en instellen. Zo heb je altijd grip op al je ruimtes en apparaten!

 

Lees hier: een alarmsysteem met camera en app

 

Nu je weet hoe je een ruimte kunt toevoegen in de Google Home app, kun je meteen aan de slag. Voeg ruimtes toe voor alle kamers in je huis en maak het gemakkelijker om met Google Home te werken. Veel plezier!

 

Interessante producten:

 

Meer informatie? Lees een deze blogs:

 

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

 

Vorig artikel Is een verborgen camera strafbaar?
Volgend artikel Rookmelder knippert rood, wat moet ik doen?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden