Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Hoe moet je wifi instellen in Google Home app

Hoe moet je wifi instellen in Google Home app?

Wil je graag weten hoe je wifi moet instellen in de Google Home app? Lees dan vooral verder, want in dit blogartikel leggen we het je uit! We zullen stap voor stap uitleggen hoe je jouw Google Home-apparaat aanmeldt op een thuisnetwerk. Daarnaast vertellen we ook nog even wat de voordelen van Google Home zijn ten opzichte van andere slimme speakers. Dus, als je benieuwd bent naar hoe je wifi moet instellen in de Google Home app, lees dan vooral even verder!

 

Wifi instellen Google Home app

Laten we bij het begin beginnen!

Stap één: ga naar het tabblad ‘Apparaten’ in de Google Home-app en tik vervolgens op het plusteken in de rechterbovenhoek van het scherm;

Stap twee: er zal nu een lijst met apparaten verschijnen. Scroll omlaag totdat je bij ‘Google Home’ bent en tik vervolgens op het apparaat;

Stap drie: er zal nu een scherm verschijnen met de tekst ‘Instellen’. Tik hierop om verder te gaan;

Stap vier: je ziet nu twee opties, namelijk ‘Wi-Fi instellen’ en ‘Bluetooth instellen’. Tik op de optie ‘Wi-Fi instellen’;

Stap vijf: er zal nu een lijst met beschikbare wifi-netwerken verschijnen. Selecteer het netwerk waarmee je wilt verbinden en tik vervolgens op de knop ‘Verbinden’;

Stap zes: je ziet nu een scherm met de tekst ‘Instellingen opslaan’. Tik op de knop ‘Opslaan’ om de instellingen op te slaan;

Stap zeven: je bent nu succesvol verbonden met het wifi-netwerk! Je kunt nu beginnen met het gebruik van Google Home.

Voordelen Google Home

Nu je weet hoe je wifi moet instellen in de Google Home app, is het misschien ook interessant om te weten wat de voordelen zijn van Google Home.

Google Home is een slimme speaker die draait op het besturingssysteem Android Things. Dit maakt het mogelijk om de speaker te koppelen aan andere Android-apparaten, zoals een smartphone of tablet.

Daarnaast is het ook mogelijk om Google Home te koppelen aan apparaten die gebruikmaken van het besturingssysteem IOS, zoals een iPhone of iPad.

Google Home heeft ook een aantal unieke functies, zoals de mogelijkheid om spraakopdrachten te geven. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld hands-free te zoeken op het internet, e-mails te lezen of muziek af te spelen.

 

Tot slot

Al met al zijn er dus genoeg redenen om Google Home aan te schaffen! Wifi instellen in de Google Home app is daarbij (gelukkig) erg eenvoudig. We hopen dat dit blogartikel je hierbij heeft kunnen helpen!

Nog steeds moeilijkheden met wifi instellen in de Google Home app? Geen probleem, want onze experts staan voor je klaar om je te helpen! Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarom het goed is om een beveiligingscamera te vergelijken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden