Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Hoe te voorkomen dat uw beveiligingscamera's worden gestolen

Hoe te voorkomen dat uw beveiligingscamera's worden gestolen

Zoals de meeste bedrijfseigenaren heeft u beveiligingscamera's geïnstalleerd om uw eigendommen te beschermen. Maar wat gebeurt er als die camera's worden gestolen? Het kan een enorme hoofdpijn zijn om vervangende camera's geïnstalleerd te krijgen, om nog maar te zwijgen over de kosten. In deze blogpost bespreken we enkele tips over hoe u kunt voorkomen dat uw beveiligingscamera's in de eerste plaats worden gestolen!

 

Buiten bereik plaatsen

Een voor de hand liggende manier om te voorkomen dat uw beveiligingscamera's worden gestolen, is ze te installeren op een plaats waar ze niet gemakkelijk toegankelijk zijn. Dit kan betekenen dat ze hoog aan een muur of plafond moeten worden bevestigd, of dat ze in een afgesloten behuizing moeten worden geplaatst. Indien mogelijk is het ook een goed idee om ze te installeren op een goed verlichte plaats die zichtbaar is voor voorbijgangers.

 

Nep beveiligingscamera's plaatsen

Een andere manier om dieven ervan te weerhouden uw beveiligingscamera's te stelen, is ze een minder aantrekkelijk doelwit te maken. Een manier om dit te doen is door nep beveiligingscamera's te gebruiken. Deze kunnen online of bij de meeste bouwmarkten worden gekocht, en ze kunnen net zo effectief zijn als echte camera's om dieven af te schrikken. Een andere optie is het gebruik van nepcamera's die er echt uitzien maar het niet zijn

die met iets verbonden is. Zo lijkt het alsof u een beveiligingssysteem hebt, zonder de kosten of het gedoe van het installeren ervan.

 

Gebruik beveiligingstape of stickers

Een andere manier om uw beveiligingscamera's minder aantrekkelijk te maken voor dieven is het gebruik van beveiligingstape of stickers. Deze zijn te koop bij de meeste kantoorboekhandels en dienen als een visueel afschrikmiddel voor dieven in spe. Breng de tape of stickers gewoon op uw camera's aan, en dieven zullen ze minder snel als doelwit kiezen.

 

Zoals u kunt zien, zijn er verschillende manieren om te voorkomen dat uw beveiligingscamera's worden gestolen. Door enkele eenvoudige voorzorgsmaatregelen te nemen, kunt u uw investering en gemoedsrust beschermen.

 

Door deze tips te volgen, kunt u dieven ervan weerhouden uw beveiligingscamera's en vermijd de hoofdpijn om ze te moeten vervangen. Hebt u nog andere tips om te delen? Laat het ons weten in de opmerkingen hieronder!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarom het goed is om een beveiligingscamera te vergelijken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden