Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Hoe tijd en datum instellen op beveiligingscamera's

Hoe tijd en datum instellen op beveiligingscamera's?

Wilt u de tijd en datum op uw beveiligingscamera's instellen? Lees dan dit blogbericht. We zullen stap voor stap laten zien hoe u dit kunt doen, zodat u altijd weet wat er op de beelden te zien is.

 

Waarom een juiste datum en tijd instellen?

Als u de beelden van uw beveiligingscamera wilt kunnen bekijken, is het belangrijk dat de tijd en datum goed staan. Op deze manier weet u precies wanneer er iets gebeurd is. Dit kan erg handig zijn als er bijvoorbeeld iemand inbreuk maakt op uw eigendom of als er een ongeluk gebeurt.

 

Hoe instellen?

Elke camera is anders, dus het is belangrijk om de handleiding van uw camera te lezen. In de handleiding staat precies beschreven hoe u de tijd en datum kunt instellen. Vaak is het zo dat u eerst de juiste tijdzone moet selecteren voordat u de tijd en datum kunt invoeren.

 

Volg de onderstaande stappen om de tijd en datum in te stellen op uw beveiligingscamera:

 

- Ga naar het menu 'Instellingen' op uw beveiligingscamera.

- Selecteer 'Tijd/Datum'.

- Stel de juiste tijd en datum in.

- Klik op 'OK' om de instellingen op te slaan.

 

De tijd en datum zijn nu ingesteld op uw beveiligingscamera's. Als u vragen heeft over dit blogbericht, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Bedankt voor het lezen!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden