Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Hoe voorkom je een inbraak tijdens je vakantie

Hoe voorkom je een inbraak tijdens je vakantie?

Gaat u binnenkort op vakantie? Dan wilt u er zeker van zijn dat uw huis veilig is terwijl u weg bent. Inbrekers hebben het vaak gemunt op woningen die niet bewoond zijn, dus het is belangrijk om enkele voorzorgsmaatregelen te nemen om ze af te schrikken. In deze blog bespreken we enkele tips om inbraak tijdens uw vakantie te voorkomen. Volg deze tips op en u kunt zich ontspannen in de wetenschap dat uw huis veilig is!

 

Installeer een beveiligingssysteem

Een van de beste manieren om inbraak te voorkomen is het installeren van een huisbeveiligingssysteem zoals bewakingscamera's. Een beveiligingssysteem schrikt inbrekers af en kan ook helpen om ze te betrappen als ze toch inbreken. Zorg ervoor dat uw systeem van buitenaf zichtbaar is en dat het aanstaat voordat u op vakantie gaat. Als u geen huisbeveiligingssysteem hebt, overweeg er een te laten installeren voor u vertrekt.

 

Vertel uw buurman of buurvrouw dat u weg bent

Een andere manier om inbraak te voorkomen is een vriend of buurman op uw huis te laten letten terwijl u weg bent. Zij kunnen een oogje in het zeil houden en de politie bellen als ze iets verdachts zien. Als u een beveiligingssysteem hebt, geef hen dan de code zodat ze het kunnen inschakelen als u weg bent. Geef ze een sleutel van uw huis in geval van nood.

 

Sluit alles goed af

Zorg er ten slotte voor dat alle deuren en ramen op slot zijn voordat u weggaat. Inbrekers zijn vaak op zoek naar makkelijke doelwitten, dus het hen moeilijker maken om binnen te komen zal hen afschrikken. Laat ook geen waardevolle spullen in het zicht liggen. Berg ze op of neem ze mee. Met deze tips kunt u inbraak tijdens uw vakantie voorkomen en een zorgeloze reis hebben!

 

Wat als het alarm afgaat tijdens je vakantie?

Als uw beveiligingssysteem aan staat en het alarm gaat af, raak dan niet in paniek. Het eerste wat u moet doen is het bewakingsbedrijf bellen. Zij kunnen u vertellen waardoor het alarm is afgegaan en of er al dan niet een indringer in uw huis is. Als er een indringer is, sturen zij de politie naar uw huis. In de meeste gevallen is het alarm afgegaan door een vals alarm, zoals een huisdier of een storm. Maar het is altijd beter om het zekere voor het onzekere te nemen!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden